Marija Kilibarda prvi put u javnosti sa majkom Žanetom: Lepotu je nasledila upravo od nje! (FOTO)

28.03.2023

12:20

0

Privukle su pažnju svih prisutnih

Marija Kilibarda prvi put u javnosti sa majkom Žanetom: Lepotu je nasledila upravo od nje! (FOTO)
Marija Kilibarda - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nekadašnja voditeljka Prve televizije Marija Kilibarda pojavila se sinoć na premijeri predstave "Otac" u režiji Paola Mađelija.

Kilibarda, koja je već tri godine u srećnoj vezi sa sinom funkcionera FK Partizan, Milorada Vučelića, Banetom, ovoga puta, imala je posebno društvo.

Naime, ona je na iznenađenje svih prisutnih u Atelje 212 došla u društvu svoje majke Žanete, a svi prisutni su komentarisali da je očigledno od koga je brineta nasledila lepotu, kojom već deceniju i više pleni sa malih ekrana.

Podsetimo, nedavno se u medijima pojavila vest da je Marija dala otkaz na TV Prva posle 12 godina angažmana, nakon čega su se pitali gde će nastaviti voditeljski posao.

Prema prvim informacijama, ona je dobila ponudu da pređe na televiziju Una, a s obzirom da je ponuda bila i više nego odlična, prelomila je.

Antonio Ahel/ATAImages
Marija Kilibarda, Bane Vučelić

Kako tvrde izvori, Marija će na pomenutoj televiziji imati autorsku emisiju za koju je dogovorila papren honorar, preneo je tada Informer. Ono što joj je neizmerno bilo važno, jeste i to što ima puno prijatelja koji su angažovani na TV Una, pa je kao veliki plus za donošenje odluke bio i taj što će raditi u prijatnom okruženju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike