Drama oko Anđelkine navodne trudnoće ne jenjava! „Niko nije očekivao da će ostati s njim u kontaktu posle razvoda!"

24.12.2022

14:55

1

Bivšem suprugu Prpićeve izvesni M. Ž. bio je kum na venčanju

Drama oko Anđelkine navodne trudnoće ne jenjava! „Niko nije očekivao da će ostati s njim u kontaktu posle razvoda!"
Anđelka Prpić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anđelka Prpić navodno je u durgom stanju, te na putu da drugi put postane mama, bruje domaći mediji. Glumica je u braku s Dariom Prpićem dobila sina Jakšu, a novog izabranika je, prema daljim napisima, upoznala upravo preko nekadašnjeg supruga.

Dario i izvesni M. Ž. poznaju se još od srednje škole, a on je Prpiću čak i kumovao na venčanju, kada se 2011. godine Anđelki zavetovao na večnu ljubav.

Anđelka i Dario Prpić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Prema daljim navodima, njih troje su vremenom ostvarili izuzetno blizak, prijateljski odnos, ali niko od okoline „nije računao da će Anđelka ostati u kontaktu s M. Ž. i posle razvoda", a tek da će danas-sutra u vezi s njim ostati u drugom stanju.

- Otkako su se Dario i Anđelka Prpić upoznali, često su odlazili u goste kod M. Ž, a sa njim takođe išli i u provod. Nakon što su se 2011. godine venčali, ovo prijateljstvo postalo je jače, takoreći bili su nerazdvojni. Tako su svi važni događaji u ove dve porodice obeležavani u zajedničkom društvu. Bili su toliko bliski - tvrdi insajder za jedne domaće medije, pa objašnjava kako niko nije ni slutio „šta je za drugim uglom".

- Funkcionisalo je sve kao kod dva najbolja druga. Oni su voleli da idu zajedno sa ženama na odmore, da se provode po klubovima i obilaze po kućama. Bili su nerazdvojni i niko nije očekivao da će Anđelka ostati u kontaktu sa njim nakon raskida, a kamoli da će se ovo desiti - zaključuje izvor.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike