Anđelka Prpić se sa sinom uselila kod novog dečka Marka: Komšije otkrile šta glumica radi tik pred porođaj!

01.04.2023

12:59

0

Sve je spremno za rođenje bebe, a glumica koristi svaku priliku da otputuje dok je slobodna

Anđelka Prpić se sa sinom uselila kod novog dečka Marka: Komšije otkrile šta glumica radi tik pred porođaj!
Anđelka Prpić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Glumica Anđelka Prpić mesecima puni portale i naslovne strane nakon saznanja da je trudna sa nekadašnjim prijateljem i kumom svog bivšeg supruga Daria Prpića, Markom Žugićem.

Anđelka je na pragu osmog meseca trudnoće, a sada se sa sinom Jakšom iz prvog braka uselila u stan kod partnera sa kojim čeka drugo dete.

Glumičine nove komšije su sada razvezale jezik i otkrile kakva je Anđelka kada je sretnu u prolazu. Uglavnom su imali reči hvale i za Marka, kog znaju od ranije jer godinama kao podstanar živi na Vračaru.

- Doselila se skoro sa sinom kod Marka. Izgledaju srećno, a što se trudnoće tiče, sve ide kako treba, više od toga ne smem da pričam - kaže Anđelkina prijateljica.

Instagram printscreen/andjelkap
Anđelka Prpić sa sinom Jakšom

Otputovala u Grčku

Prpićeva je odnedavno na trudničkom bolovanju, zbog čega je komšije češće viđaju, a sada je otputovala u Grčku, kako bi dane u blagoslovenom stanju iskoristila na što kvalitetniji način.

- Sretali smo je, ali nismo pričali. Sada je na putovanju, zna da joj posle neko vreme nema mrdanja neko vreme dok beba ne osnaži. Uvek se javi i ostale komšije sa kojima se družim mi kažu da se uvek nasmeje i pozdravi ih - rekao je gospodin iz zgrade u kojoj glumica stanuje, a njegova supruga je dodala:

- Svo troje izgledaju kao srećna porodica i to i jesu. Koliko sam videla, Marko je divan prema njenom sinu, a i on je dobar dečak, brzo je prihvatio i prilagodio se, koliko mogu da primetim. Njih dvojicu ponekad viđam i same da se vraćaju, on ga pokupi iz škole.

Antonio Ahel/ATAImages
Anđelka Prpić

Nemaju kućne pomoćnice

Narod iz okoline ističe da zasad nemaju dadilju i kućne pomoćnice, a kada se otkrilo da su zajedno, retko su izlazili iz stana.

- Sama odlazi u prodavnicu kada kupuju sitnice, a sa njim dolazi kada treba da se kupuje na veliko i da se tegli, što se kaže. Dok je trajala afera kada se otkrilo da su zajedno, retko su izlazili. Sada je ludilo prošlo.

Prekoputa Markove i Anđelkine zgrade se nalazi diskont pića, a radnici su potvrdili da se glumica doselila.

- Rekla mi je koleginica iz druge smene da nam se Anđelka uselila u kraj. Kaže da pazari kod nas, uglavnom su to sokovi - rekao je trgovac pomenute radnje.

Marija Mladjen/ATAImages
Marko Žugić i Anđelka Prpić

Ne razdvajaju se

- Ne znam da li se tako samo zadesi, ali ih viđam uvek zajedno. Večito nešto čavrljaju u hodu. Ona je glasna, iritantno. Ne razumem kako ne može malo normalnije i tiše da priča - priča on što je nasmejalo devojku koja je slušala razgovor, pa se ubacila:

- Pa jeste ona glasna, ali je simpatična. Ove starije gospođe me uvek pitaju, pošto živim u istoj zgradi, da li dolazi njen bivši muž po dete. Mene ta pitanja zabavljaju, to je sada glavna tema pošto ne govori ni sa bivšom ženom, ni sa bivšim prijateljem. Ja ga nisam videla, jednom sam samo videla neku stariju ženu, možda mu je to majka, da je došla po malog.

Sve je spremno za dolazak bebe

Porodica je izvršila poslednej pripreme pred dolazak novog člana porodice, a osim Anđelke, njen sin Jakša se posebno raduje prinovi.

- Anđelka je uzbuđena kao da joj je prvo dete, a Marko je ushićen. Jakša je uključen u sve oko opremanja sobice i prvih stvari. Šuška se da čeka dečaka, ali nisu to otkrili. Anđelka je planirala da se ubrzo nakon porođaja vrati snimanjima. Marko je podržava u svemu, njeni prijatelji su srećni zbog nje i smatraju da je on bolja prilika za nju od Darija. Često odlazi kod roditelja kojima u početku nije bilo pravo zbog cele situacije, ali su prihvatili novog zeta.

ATAImages
Anđelka Prpić i Marko Žugić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike