Možda je nekulturna, a ne umišljena: Komšije sve najgore o Kaći i Marku Gobeljiću!

07.10.2022

11:00

2

Nedavno su otpočeli život u novom stanu, ali među susedima nisu najomiljeniji

Možda je nekulturna, a ne umišljena: Komšije sve najgore o Kaći i Marku Gobeljiću!
274038187_146728574425140_3164222825960963304_n - Copyright Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Katarina Grujić i Marko Gobeljić su na svadbi imali ispad, kada nisu ispoštovali pripadnike sedme sile. Od tada ih retko ima u novinama i na portalima, iako pevačica i dalje tvrdi da je došlo do nesporazuma, ali je bez ustezanja pljuvala novinare.

No, na stranu to, njih dvoje su se preselili u novi stan u jednom elitnom prestoničkom naselju, a po komentarima komšija, od kojih mnogi nisu ni znali ko je ona dok nisu videli fotografiju, pevačica nikako nije omiljena među njima.

ATAImages/G. G.
Katarina Grujić i Marko Gobeljić

- Generalno je ovde komšiluk takav da im nije bitno da li je neko poznat ili ne jer ima dosta lekara, akademika, biznismena - ispričala je devojka koja radi u obližnjoj prodavnici.

Jedna Katarinina starija komšinica je opisala pevačicino bahato ponašanje.

- I dalje je bahata. Nekoliko puta je isparkiravala automobil, a da nije ni pogledala da li nekoga ima na ulici. Svi moraju da se zaustave kada ona prolazi svojim autom. I pešaci i biciklisti i drugi automobili, jer ona je javna ličnost i u njenoj glavi ona ima prednost - kaže pevačicina prva komšinica, dok se druga nadovezuje:

- Nisam ni znala ko je ona, međutim, moj mlađi sin mi je objasnio jer je nekoliko puta bio na njenom nastupu. Jedna od skandaloznijih scena je bila kada je sunčane naočare nosila u gluvo doba noći. Svi smo se smejali. I ona i onaj njen glume zvezde, a Novak Đoković koji živi u blizini se ponaša normalno, pa vi sami procenite.

Komšije su otkrile da Gobeljići imaju i dadilju.

- Gobelju ne viđamo jer je stalno na pripremama, tako da je dadilja tu danonoćno kako bi Katarini pomagala. Deluje kao posvećena majka, mada ja kao matoro džangrizalo ne volim kada te mlade majke sa kilo šminke ljube decu po licu, što ona radi - otkrila je komšinica.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić instagram
Katarina Grujić i Marko Gobeljić

S druge strane, komšija Darko ističe da se slaže sa komšilukom, ali da treba sve uzeti sa rezervom.

- Tačno je da se ponašaju tako nekako nikako, što bi rekao naš narod, ali prvi utisak može prevariti. Možda je ta bahatost odraz nekulture, a ne umišljenosti. Možda će vreme pokazati da nisu tako loši. Ovde ljudi generalno ne vole što se doselila estrada, pa su kivni. Ali vole Milicu Todorović jer je prirodna, i onog malog Stevu. I Saša Kovačević je vaspitan, e sada videćemo za njih dvoje - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike