Teodora Džehverović tražila da je lupaju po zadnjici, a onda se iznervirala zbog jednog muškarca: Hoćeš da ti lupim šamar?! (VIDEO)

15.05.2023

09:25

0

Pevačica je na nastupu tverkovala

Teodora Džehverović tražila da je lupaju po zadnjici, a onda se iznervirala zbog jednog muškarca: Hoćeš da ti lupim šamar?! (VIDEO)
Teodora Džheverović - Copyright Teodora Džehverović Instagram screenshot

Pevačica Teodora Džehverović za svaki svoj nastup ima posebnu koreografiju, a obožavatelji kažu da je živa vatra na sceni.

Tokom izvođenja svoje pesme „Tresi, tresi” počela da tverkuje i na mikrofonu pozvala devojke da je udaraju po zadnjici, a onda ju je sačekalo neprijatno iznenađenje.

Naime, devojke iz publike su odmah, ne videvši ništa čudno u tome, prihvatile zahtev pevačice, a priliku je iskoristio i jedan muškarac, zbog čega je Džehverovićeva pobesnela, te se odmah drznula na njega. 

 

 

- Ne! Jesi devojka? Hoćeš sad šamar da ti lupim ovde - zapretila je Teodora, a onda nastavila da peva.

Pevačica se, inače, oblači provokativno, te je tako i na ovom nastupu bila oskudno odevena, te je sve vreme igrala u gornjem delu kupaćeg kostima i pantalonama sa tračicama na bokovima je raspalila maštu publici. 

- „Zalutao brat”,„Bruka i sramota”, „Ne mogu da verujem da je to tražila od publike”, „Ne znam šta je očekivala” - bili su samo neki od komentara.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike