Isplivao snimak na kom se Teodora Džehverović dodiruje po intimnim delovima: Pevačicu "urnisali" zbog provokativnog ponašanja!

15.03.2023

19:07

0

Korisnici društvenih mreža je nisu štedeli

Isplivao snimak na kom se Teodora Džehverović dodiruje po intimnim delovima: Pevačicu "urnisali" zbog provokativnog ponašanja!
Teodora Džehverović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Teodora Džehverović potekla je u ovih dana aferom uzdrmanim "Zvezdama Granda", a kako se nije preterano proslavila nakon takmičenja, postala je učesnica jednog rijaliti programa, koji joj je umnogome pomogao da se istakne na javnoj sceni.

Ekscentrična pevačica prethodnih dana bila je tema medijskih napisa zbog navodne afere sa košarkašem Crvene Zvezde, Lukom Vildozom, o čemu je 24sedam, takođe, pisao, a sada se ponovo našla u središtu pažnje, ali zbog svog ponašanja, koje je često, kako bi neki rekli, na granici dobrog ukusa.

Naime, Džehverovićeva se našla na meti kritika korisnika društvene mreže Tviter, nakon što je videozapis sa njenog nastupa postao viralan, a na kome je ona u zanosu okrenula zadnjicu publici, te je, tom prilikom, počela da se dodiruje po intimnim delovima tela.

 

 

Usledili su komentari poput: "Sramota!", "Bravo, uspela si u životu!", "Jadna u svakom smislu", "Deci si uzor, ne možes sebi ovo da dopuštaš!".

Podsetimo, usred spekulacija da je Teodora nakon raskida sa košarkašem Ninom Čelebićem započela romansu sa prvotimcem Crvene Zvezde, Lukom Vildozom, pevačica se pojavila na večitom derbiju u Pioniru, te dodatno podgrejala glasine da nešto više od prijateljstva među njima postoji.

24sedam/Katarina Mihajlović
Teodora Džehverović

Na pitanje da li je tačno da je započela vezu sa zgodnim argentinskim sportistom, pevačica je, uz zagonetni osmeh, istakla da su se samo zapratili na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike