Češće gola, nego obučena: Teodora Džehverović vrelim minijaturnim bikinijem častila obožavace! (FOTO)

10.03.2023

15:47

1

Ne prestaje da provocira

Češće gola, nego obučena: Teodora Džehverović vrelim minijaturnim bikinijem častila obožavace! (FOTO)
Teodora Džehverović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Teodora Džehverović otputovala je na odmor u Emirate, tačnije u Abu Dabi, odakle je na radost muških obožavalaca objavila četiri i više nego provokativne fotografije.

Kontroverzna pevačica, koja je i inače češće obnažena, nego obučena, slikala se u minijaturnom crnom bikiniju, u vidu tanga gaćica, u pozi koja je posebno istakla njenu pozamašnu zadnjicu.

Džehverovićeva je vrelim kadrovima iz luksuznog hotela pokazala da je zategnuta "kao praćka", te da ne izbija iz teretane.

"Ova žena rastura bez pauze", "Pita moja mama da li bi joj bila snajka", Zovite vatrogasce", "Goriš", "Top figura", "Bomba si", "Zapalićes sve takva", "Budi mi voda u pustinji, žedan sam", "Džehvica gori", glase pojedini komentari ispod Teodorine objave.

Podsetimo, Teodora Džehverović posle raskida od Nina Čelebića je jednom progovorila o njihovoj ljubavi, a o detaljima kraha veze nije želela ni slovo da kaže.

Kako je tada rekla, nije razočarana u ljubav, ali o budućem dečku neće više pričati javno. Ipak, o nekom narednom partneru moglo bi iz njene objave da se nasluti šta je ono što će joj biti važno kod muškarca, pa se naširoko osvrnula na pitanje o tome da li gleda novac, posao, uspeh ili karijeru kod potencijalnog partnera.

Instagram printscreen/teodoradzehverovic
Teodora Džehverović

– Kod dečka gledam da na prvom mestu ne bude paćenik kojeg svaka malo lepša devojka može da ima. Da bude pažljiv, da gleda na budućnost isto kao ja, da razume moj posao. Da bude svestan koga ima pored sebe. Bitno mi je, naravno, da bude ostvaren i zadovoljan sobom – poručila je ona, pa pomenula i novac.

– Pare od muškarca mi ne trebaju, jer ne postoji to što ja ne mogu da stvorim i radim na tome da budem potpuno nezavisna žena kada su materijalne stvari u pitanju, zbog toga od muškarca tražim sve ostalo – zaključiala je Džehva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike