Ovo je nova devojka Nina Čelebića: Bivši dečko Teodore Džehverović sreću pronašao pored voditeljke! (FOTO)

17.04.2023

20:00

0

Voli devojke sa javne scene

Ovo je nova devojka Nina Čelebića: Bivši dečko Teodore Džehverović sreću pronašao pored voditeljke! (FOTO)
Teodora Džehverović i Nino Čelebić - Copyright Foto/Antonio Ahel/ATAImages

Košarkaš i di-džej Nino Čelebić širokom auditorijumu postao je poznat kao dečko pevačice Teodore Džehverović, a njihov raskid iznenadio je javnost, budući da su važili za skladan i nasmejan par.

Teodori i Ninu nije trebalo mnogo vremena da se oporave od raskida, te se uveliko spekuliše o pevačicinoj vezi sa košarkašem Lukom Vildozom, dok je Nino ozvaničio romansu sa novom devojkom, koju je i javno prikazao na svom Instagramu.

Naime, Nino je pronašao sreću sa izvesnom Isidorom koja je svojevremeno radila kao voditeljka na "Insta TV-u". Već neko vreme su zajedno, a trude se da svoju intimu sačuvaju za sebe.

Instagram printscreen/ninocelebic
Nono Čelebić sa novom devojkom

Isidora i Nino sinoć viđeni u centru Beograda oko 21 čas. Prema rečima insajdera sa lica mesta, u prvi mah se činilo da nisu ljubavni par, međutim, voditeljka ga je potom uhvatila za ruku i sve je bilo kristalno jasno.

Podsetimo, košarkaš i pevačica su nekoliko godina uživali u skladnom odnosu, a pričalo se i o njihovoj svadbi koja je navodno bila u planu. O razlozima raskida nikada nisu javno progovorili, a priča se da Teodorina majka, Goca Džehverović, nikad nije simpatisala Čelebića.

ATAImages/ A.A.
Teodora Džehverović i Nino Čelebić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike