Buba i Džala zbog hapšenja menadžera trpe posledice! I reperi pod istragom? Policija im zatvorila studio u Sarajevu

29.12.2022

08:55

0

Prašina koja se podigla već mesecima ne može da se slegne

Buba i Džala zbog hapšenja menadžera trpe posledice! I reperi pod istragom? Policija im zatvorila studio u Sarajevu
Džala Brat i Buba Koreli - Copyright ATAImages/M. M.

Zbog hapšenja menadžera Admira Arnautovića Šrmka, bliskog saradnika Bube Korelija i Džale Brata, poznati rep duo trpi posedice - prema pisanju jednih domaćih medija, policija im je još u septembru zatvorila studio u Sarajevu.

Ove prostorije su, navodno, bile predmet istrage, zbog čega je bilo neophodno da se na njih stavi katanac sve dok traje proces, objasnio je insajder za „Kurir". Uzimajući u obzir to da su Džala i Buba u tom studiju pravili hitove za sebe, ali i za druge izvođače, nesumnjivo je da su zbog toga pretrpeli veliku štetu u prethodnom periodu.

- Kad je Šmrk uhapšen, policija je obavila pretres na tri lokacije na kojima je on provodio vreme, a jedna od njih je bila i studio Džale i Bube. Odmah je sve zapečaćeno i njima je rečeno da po zakonu ne smeju tu da borave sve dok traje istraga. To je bilo u septembru, a koliko ja znam, istraga još uvek nije završena, tako da ne znam gde njih dvojica sada prave pesme. Možda koriste neki drugi studio privremeno, ali vidim da ne objavljuju pesme kao ranije - priča izvor za pomenute medije. 

Reperi, s druge strane, nikako da se oglase akonto čitave situacije. Džala na pozive i poruke ne odgovara, a Bubin broj nije dostupan. 

Podsetimo, Arnautović je uhapšen 2. septembra ove godine po nalogu tužilaštva Bosne i Hercegovine. Osim što je poznat kao blizak saradnik Džale i Bube, Šmrk je i otac repera Inasa. Policijski službenici Uprave policije MUP Kantona Sarajevo tada su sproveli akciju u kojoj je uhapšen Admir, rođen 1980. u Sarajevu, dok je za A. M. raspisana operativna potraga s obzirom na to da nije zatečen na adresi stanovanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike