Proterani iz Prnjavora! Bubi i Džali otkazali nastup: Sad su u minusu i više od 400.000 evra!

30.12.2021

10:05

1

Dvojac je trebalo da nastupa pred doček, međutim, javnost se pobunila...

Proterani iz Prnjavora! Bubi i Džali otkazali nastup: Sad su u minusu i više od 400.000 evra!
Copyright Džala Brat i Buba Koreli, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Buba Koreli i Džala Brat trebalo je da nastupaju u jednom poznatom klubu u Prnjavoru pred Novu godinu, međutim, pojedincima to nikako nije prijalo. Prema pisanju „Prnjavorinfo", neformalna grupa građana je tražila da se njihov nastup zabrani, a i sama najava izazvala negativne komentare. Iz kluba su zatim putem društvenih mreža saopštili kako je to na kraju i učinjeno, što je repere svakako „udarilo" i po džepu.

Džala Brat i Buba Koreli: M. M./ATAImages
 

„Izvinjavamo se..."

- Uvek smo se trudili da uslišimo sve vaše želje. Upravo iz tog razloga se trenutno nalazimo u nezavidnoj poziciji, gde moramo da otkažemo koncert za koji vlada rekordno interesovanje. Izvinjavamo se svim gostima koji su rezervisali svoje mesto – piše na Fejsbuk stranici poznatog kluba, prenose pomenuti mediji.

Pomenuta grupa građana, prema daljim navodima, zatražila je otkazivanje ovog nastupa „zbog svega što su Džala i Buba izgovarali na račun Srba".

Podsećanja radi, poznatom dvojcu ovo nije prvi put da se nalazi u sličnoj situaciji. Jedno vreme, gotovo se bez prestanka pisalo o tome kako su „zaradili" zabranu ulaska u Srbiju, pošto je na njihovom nastupu u Nišu napadnut jedan mladić, a snimak drame postao viralan. Za nekoliko meseci, „pali su u minus" od 400.000 evra, koji je sada zasigurno i veći.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike