Maja Berović, u jeku skandala koji prati Bubu i Džalu: Dok sam radila s njima bili su normalni momci!

09.08.2021

13:30

0

Autor: M. Gudžulić

Pevačica je naglasila da ne podržava nikakav vid nasilja, te da svako ko uradi bilo kakav takav čin treba za to i da odgovara

Maja Berović, u jeku skandala koji prati Bubu i Džalu: Dok sam radila s njima bili su normalni momci!
Maja Berović ATAImages/Antonio Ahel

Buba Koreli i Džala Brat našli su se u centru skandala kada se društvenim mrežama proširio snimak u kom, prema tvrdnjama, članovi tima repera bacaju maloletnog dečaka sa bine. Posle drame, pokrenuta je i peticija da se dvojcu zabrani ulazak u Srbiju, koju je već potpisalo na desetine građana.

Pevačica Maja Berović prokomentarisala je ovaj incident, naglasivši da bilo kakav vid nasilja – ne podržava. Između ostalog, istakla je i kako su Buba i Džala „bili normalni momci dok je ona radila sa njima, ali da se to, očito, promenilo”.

Pročitajte još:

– Kad sam izvodila njihove pesme, oni su bili normalni momci bez ikakavih skandala, ali očito da se to promenilo. Ako me pitate konkretno u tom slučaju, ne podržavam jednostavno nikakav vid nasilja. Svako ko uradi bilo kakav nasilnički čin, treba da odgovara za to – počela je za „Pink.rs” Maja te nastavila o tome kako svako treba da stoji iza svojih dela, ma ko da je u pitanju.

– Da li to bilo obezbeđenje, da l’ to bio taj neko lično… Obezbeđenje radi tu za nas i oni rade ono što im mi kažemo da rade. Tako da, svako treba da stoji iza svojih dela – ispričala je Berovićeva, pa se osvrnula i na peticiju koja je pokrenuta.

– Nisam ispratila to za peticiju. Ne znam, ni jedan živ čovek na ovom svetu ne priznaje nasilje. Pogotovo kada se radi o tako mladim ljudima. Koliko znam taj dečko je maloletan, jednostavno bacati nečije dete sa bine je ispod svake ljudske normale – zaključila je ona.

„Zapalila” Budvu

Maja Berović Foto: Privatna arhiva

Inače, Maja je prethodne večeri napravila provod za pamćenje u jednom poznatom budvanskom klubu, koji je zbog nje bio dupke pun. Brojna publika sa njom je pevala uglas i više od dva sata, a posebno se orila pesma „La la la” sa poslednjeg albuma.

Maja Berović Foto: Privatna arhiva

Maja Berović Foto: Privatna arhiva

– Bebe, vidimo se za godinu dana ponovo. Nadam se da ćemo do tada uživati u novim hitovima i nekom novom energijom. Želim vam da ovo leto pamtite po najlepšim provodima – pozdravila je sve Berovićeva nakon završenog koncerta.

Maja Berović Foto: Privatna arhiva

Maja Berović Foto: Privatna arhiva

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi