Nevolje u raju! Ben Aflek očajan zbog Dženifer Lopez: Glumici se ipak ne dopada vila od 34 miliona!

23.03.2023

07:45

0

On je oduševljen imanjem koje se prostire na 16 hiljada kvadratnih metara

Nevolje u raju! Ben Aflek očajan zbog Dženifer Lopez: Glumici se ipak ne dopada vila od 34 miliona!
Dženifer Lopez i Ben Aflek - Copyright Profimedia

Tenzije između supružnika Dženifer Lopez i Bena Afleka rastu, a razlog je što se ne mogu dogovoriti oko kupovine vile koja bi im bila dom. Prema onome što piše "New York Post", Benu Afleku se jako svidela kuća u Pacific Palisadesu u Kaliforniji za koju trenutno Dženifer Lopez i on imaju sklopljen ugovor.

Mladenci su već odustali od kupovine nekoliko nekretnina (najmanje četiri), izgubivši tako stotine hiljada dolara za depozit u prošloj godini. S obzirom na ne tako mali kućni budžet slavnog para, taj je iznos verovatno za njih sitniš, ali ovaj put se 50-godišnji Afleck nada da će kupiti imanje vredno 64 miliona američkih dolara, kažu izvori za "The Post".

- Ben se bori za to. On stvarno želi ovu kuću - otkrio je izvor, dodajući da se glumcu sviđa lokacija tog imanja od 16 hiljada kvadratnih metara, zajedno s još jednom vilom niže u bloku. Međutim, Aflek i Lopez dali su depozit, ali ne i sklopili kupoprodajni ugovor za tu nekretninu s osam spavaćih soba i 14 kupatila, koja je dugo bila u vlasništvu jedne od najuglednijih poroica u Los Anđelesu. Kako navodno stvari stoje, Lopez se ponovo predomišlja, te ni od te kupovine čini se, neće biti ništa.

Prošlog meseca odustali su od pazarenja kuće vredne 34,5 miliona dolara u istoj bogatoj četvrti. Pre toga, od kuće u Bel Eru, vredne 50 miliona dolara za koju su imali ugovor o kupovini. Nejasno je, piše "The Post", zašto dolazi do stalnih promena mišljenja, ali po svemu sudeći Aflek nije zadovoljan situacijom.

Profimedia
Ben Aflek, Dženifer Lopez

Međutim, ako na kraju odluče da ostanu pri ovom imanju, dobiće jednu od najotmenijih nekretnina u svetu. Glavna kuća ima šest spavaćih soba i 10 kupatila, a dolazi s kućom za goste s dve spavaće sobe i četiri kupaonice.

Uz to, tu je i teretana, a teren ima dugi prilaz koji vodi do velikog terena za motorna vozila. Dvorišni sadržaji uključuju bazen i spa, te kamin. Tu je "medijska" soba, dve igraonice, prostrana kuhinja, porodična soba...

Profimedia
Ben Aflek, Dženifer Lopez

Kako dalje piše "The Post", ovo nije prvi put da postoji napetost između Lopezove i Afleka. Ko može da zaboravi dodelu "Grammyja" 2023, na kojoj su se sporečkali, što se pretvorilo u viralan video i koja je potom izrodila niz mimova? Aflek je, kasnije, taj incident opisao kao tipičnu "raspravu muža i žene".

U međuvremenu, Dženifer je već pronašla kupca za svoju nekretninu u Bel Eru s devet spavaćih soba u francuskom stilu u kojoj je provela šest godina i koju je prošlog meseca stavila na tržište za 42,5 miliona dolara.

Prodavala je i svoj penthaus u Njujorku vredan 25 miliona dolara, no nakon četiri godine bez kupca, pevačica i glumica povukla je nekretninu s tržišta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike