Ja sam ubica. Ali i majka. Umreću štiteći je: Dženifer Lopez kakvu do sada nismo videli (FOTO/VIDEO)

12.04.2023

07:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Novi film popularne Džej Lo na Netfliks stiže 12. maja

Ja sam ubica. Ali i majka. Umreću štiteći je: Dženifer Lopez kakvu do sada nismo videli (FOTO/VIDEO)
Film "Majka" - Copyright Profimedia

Sudeći po reakcijama na trejler novog filma Dženifer Lopez, „Majka“ (The Mother), slavna glumica i pevačica je u ovom ostvarenju ostvarila jednu od najboljih i najzerlijih uloga u dosadašnjoj karijeri.

Džej Lo igra ubicu, majku koja izlazi iz sigurne, zaštićene zone anonimnosti kako bi zaštitila ono najvrednije što ima - svoju ćerku koju je morala da ostavi zbog opasnog posla.

Profimedia
 

„Ja sam ubica. Ali i majka. Umreću štiteći je", izgovara Lopezova u upravo objavljenom trejleru. Film na Netfliks stiže 12. maja.

Snaga dramske glumice i iskustvo majke

Režiju potpisuje poznata rediteljka Niki Karo, koja je želela da isključivo Dženifer igra glavnu ulogu, a film opisala kao "retku kombinaciju akcije i iskrenih emocija".

- Dženifer donosi svoju legendarnu veštinu i preciznost u akcione segmente filma, ali i snagu dramske glumice i iskustvo majke. Znala sam da je ona pravi izbor za ovu ulogu - izjavila je Karo za magazin People i dodala:

- Majke su često u filmovima sporedni likovi u službi glavnih. Ovog puta majka je u prvom planu. Imati Dženifer Lopez u glavnoj ulozi, na vrhuncu njene moći, poklon je majkama i publici širom sveta.

Profimedia
 

Konačno glumi u ozbiljnom filmu

Obožavaoci Lopezove su u komentarima ispod trejlera izrazili oduševljenje njenom ulogom:

"Ovo je Džej Lo - dramska glumica koju sam jedva čekala da vidim. Volela bih da snima manje romantičnih komedija, a više ovakvih filmova", "Jedva čekam ovaj film", "Konačno glumi u ozbiljnom filmu", "Ovo će biti jako dobar film. Jedva čekam".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike