Novi dom Džej Lo i Bena Afleka ostavlja bez daha: Zavirite u luksuznu vilu od 34 miliona dolara! (FOTO)

15.02.2023

19:37

0

Obišli su na desetine luksuznih kuća dok nisu našli ono što žele

Novi dom Džej Lo i Bena Afleka ostavlja bez daha: Zavirite u luksuznu vilu od 34 miliona dolara! (FOTO)
Nova kuća Dženifer Lopez i Bena Afleka - Copyright Profimedia

Holivudski par, Dženifer Lopez i Ben Aflek, prema pisanju stranih medija kupili su kuću za 34,5 miliona dolara, i to nakon dve godine potrage za domom iz snova.

Džej Lo i Ben Aflek konačno su pronašli mesto koje će zvati domom, i to nakon gotovo dve godine potražnje za savršenom kućom, koja je počela pre nego što su se uopšte venčali.

Oni su navodno sklopili ugovor za vilu vrednu 34,5 miliona dolara, sa sedam spavaćih soba i 13 kupatila, u Pacifik Palisadesu, navodi TMZ.

Njihov potencijalni novi dom, smešten u luksuznom kompleksu, ima garažu za šest automobila, odvojenu kuću za goste, bazen i trpezariju ispunjenu suncem u kojoj je i prostorija sa kaminom, kao i bar, đakuzi i letnja kuhinja.

Uz vinski podrum, tu su kućna teretana, spa, apartman s privatnim balkonom, dva kupatila i garderobom.

Par je u obilasku vile viđen s Benovom 14-godišnjom ćerkom Serafinom, majkom Kris i Dženiferinim blizancima, koji takođe imaju 14 godina. Slavni supružnici su s decom izgledali kao jedna velika srećna porodica, uprkos incidentu do kog je među njima došlo na dodeli Gremija i na premijeri novog filma latino dive.

Profimedia
Dženifer Lopez i Ben Aflek

Vest o pronalasku doma iz snova dolazi nakon duge potrage, koja uključuje posete desetinama luksuznih kuća u otmenim četvrtima Los Anđelesa, od Beverli Hilsa sve do Hiden Hilsa.

Podsetimo, Džej Lo i Ben Aflek svoju luksuznu vilu na Bel Eru već su oglasili za prodaju, a ovaj raj na zemlji u kom trenutno žive košta 42,5 miliona dolara.

Profimedia
Dženifer Lopez i Ben Aflek

Bonus  video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike