"Najsujetnija osoba na estradi!" Kristina Kovač odbila da podrži Luka Bleka: Srbi je urnisali na mrežama!

12.05.2023

15:03

1

Pozvala sve da glasaju za Sloveniju

"Najsujetnija osoba na estradi!" Kristina Kovač odbila da podrži Luka Bleka: Srbi je urnisali na mrežama!
Kristina Kovač i Luk Blek - Copyright ATA Images/Amir Hamzagić/Antonio Ahel

Sinoć je održano drugo polufinale Evrovizije u Liverpulu, nakon čega je spisak finalista kompletiran. Ono što je privuklo posebnu pažnju domaće javnosti, jesu predstavnici Slovenije i Austrije koji su poreklom iz Srbije. Predstavnici Slovenije, grupa "Džoker Aut", zbližili su se i sa našim predstavnikom, Lukom Blekom, a posebno frontmen Bojan Cvjetićanin, koji je i sam Srbin.

Njima je posebnu podršku pružila pevačica i kompozitorka Kristina Kovač. Naime, ona je okačila njihovu fotografiju i poslala im reči podrške.

- Bravo, bre! Slovenci do pobede! Iako se ne zanosim da je išta više igde fer, pobeda ovih momaka bi bila prava stvar. Svaka čast, momci, braćo Slovenci! Ima da se oderemo od glasanja u subotu, zaslužili su! - napisala je Kristina.

Kristina je i nakon prolaska grupe u finale poslala reči podrške mladim Slovencima.

- Bravo, braćo Slovenci. Moja mala porodica i ja u subotu glasamo za vas iz Stokholma! Odvalili ste i nastup, i pesma je fantastična, a vi ste preslatki - napisala je Kristina.

Ono što je svima zapalo za oko, ali i zasmetalo, jeste to što Kristina nije podržala srpskog predstavnika, Luka Bleka, zbog čega su je žestoko osudili na društvenim mrežama.

Korisnici društvenih mreža smatraju da to nije učinila jer je Luka pobedio na PZE, a ne mlada Nađa Ordagić, koja je izvodila pesmu koju je Kristina napisala.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nađa Ordagić

"Da li ovo Kristina Kovač neće da glasa za Luka zato što je pobedio Nađu?", "Htela je da naglasi da će glasati samo za njih, posvetila im je IG post, a Luki nije čestitala ni pobedu na PZE", "Slovenci su moji favoriti, ali ovo nema veze sa njima", "Ju, jeziva je, haos", "Koliko je samo jadna", "Najsujetnija osoba na estradi", samo su neki od komentara na Tviteru, dok se slični nižu i na Instagramu.

Kristina nije ostala dužna na prozivke, pa se nekoliko sati nakon ove objave obratila svojim pratiocima putem Instagrama.

- 'Bro jutro, radni narode sveta! Petak, sreća, sreća, radost, pićence sa kolegama posle posla, a i malo podsećanje - nacionalno poreklo krvnih zrnaca ovoj ženi nikada nije bilo kriterijum za davanje podrške i neće da krene ni sad. Svet je moj dom, a sama sebi sam, uz svoje korenje, visoke kriterijume, kako prema sebi, tako i drugima, i iskustvo, jedini sudija toga šta i koga ću da podržim. Da je suprotno od toga, niti bih bila ovde gde jesam, niti bih noću spavala mirno kao beba. Kapirate? Sad nek počne petak! - napisala je Kristina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike