Kristina Kovač posle smrti oca došla u Srbiju zbog "Pesme za Evroviziju '23": Htela sam ovo, našla sam je na Fejsbuku (VIDEO)

01.03.2023

20:30

0

Devojka po imenu Nađa Ordagić najmlađa je takmičarka ove godine, a peva Kristininu pesmu

Kristina Kovač posle smrti oca došla u Srbiju zbog "Pesme za Evroviziju '23": Htela sam ovo, našla sam je na Fejsbuku (VIDEO)
Kristina Kovač i Nađa - Copyright 24sedam

Kristina Kovač poželela je ove godine da se nađe na "Pesmi za Evroviziju '23", te je tako napravila pesmu "Moj prvi ožiljak na duši" koju će otpevati Nađa Ordagić, najmlađa učesnica ovog takmičenja.

- Kristina je moj idol. Kao i ona biću sa gitarom. Drago mi je da je ona moja mentorka. Ima malo i pozitivne treme - rekla je Nađa.

24sedam
Nađa i Kristina Kovač

Kristina Kovač godinama živi u Švedskoj, a poslednji put je u Srbiji bila na sahrani oca. Međutim, sada se opet vratila samo zbog takmičenja, a Nađu je, kaže, našla na Fejsbuku.

- U mom slučaju pripreme su bile paklene, došla sam iz Švedske posle posla, nije bilo lako. Vežbale smo sve, od lica, do tela, scenografiju... Tražila sam izvođača jer sam želela da ove godine napišem numeru za "Pesmu za Evroviziju" i na Fejsbuku sam je našla, prijavila sam se. I ostalo je istorija, svideo mi se njen glas, to što je prava umetnica - rekla je Kristina okupljenim medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

O čemu su još pričale, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike