Zavirite u skroman stan Luka Bleka u Londonu: Čudni predmeti skreću posebnu pažnju (FOTO)

12.05.2023

11:49

0

Na prvi pogled je jasno da ovde živi muzičar

Zavirite u skroman stan Luka Bleka u Londonu: Čudni predmeti skreću posebnu pažnju (FOTO)
Luk Blek - Copyright Instagram screenshot/lukeblackmusic

Luku Ivanovića, poznatijeg kao Luka Bleka, široki auditorijum upoznao je ove godine kao predstavnika Srbije na Evroviziji. On se sa svojom kompozicijom "Samo mi se spava" plasirao u veliko finale prestižnog muzičkog takmičenja, gde će nastupiti sutra u prvom delu finala.

Mladi umetnik je rodom iz Čačka, a već godinama živi i radi u Londonu, gde je i stvorio pesmu s kojom nas predstavlja na Evrosongu.

Osim muzike, Luk ima i drugo zanimanje, a pre ovoga radio je u jednom restoranu, dok danas radi u jednoj izdavačkoj kući kao menadžer. Stan u kom živi u Londonu je vrlo skroman, a detalji na policama i krevetu koji skreću pažnju jesu knjige, lampe i čudne lutke. Kako njegov životni prostor izgleda, detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

O njegovom privatnom životu javnost za tek po nešto, a stan u kom živi u Londonu je pravi mladalački.

S obziom da dominiraju muzički predmeti, od mikrofona koji najviše koristi, pa do lustera u obliku disko kugle i gitare, može se zaključiti da tu živi muzičar koji je svoj životni prostor uredio po meri i svom ukusu. Naravno, neizostavan detalj na policama jesu figurice i slike u obliku jastoga, koji je inače njegov zaštitni znak tokom čitavog predstavljanja na Evroviziji.

ATAImages/Antonio Ahel
Luk Blek

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike