Ceca Ražnatović slomila prednji zub: Doživela nervni slom u bekstejdžu, otkriveni svi detalji! (FOTO)

12.05.2023

13:15

0

Zagrizla je breskvu i doživela peh koji ju je izbacio iz takta

Ceca Ražnatović slomila prednji zub: Doživela nervni slom u bekstejdžu, otkriveni svi detalji! (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Ceca Ražnatović je u okviru svog dokumentarno-igranog serijala, "Ceca Show", u novoj epizodi otkrila kako su izgledale pripreme za velike koncerte koji su obeležili njenu karijeru i ostali zapisani u istoriji domaćeg šoubiznisa.

Pevačica je prvi veliki solistički koncert održala na Marakani 2002. godine, nakon čega su usledili koncerti na Ušću, 2006. i 2013. godine, kada je nastupila pred hiljadama ljudi, što smatra svojim najvećim uspehom u karijeri.

Ražnatovićeva se sada prisetila priprema za njene najveće koncerte od kad peva, pa ispričala peh koji joj se dogodio uoči promocije koncerta 2006. godine, kada je trebalo da gostuje u jednoj emisiji.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca Ražnatović

- Pre svakog velikog koncerta, mesec dana pre radimo intenzivnu kampanju. Pokazalo se da je to dovoljno. E sada, tokom kampanje za "Ušće 1", dok sam se spremala za emisiju, zagrizem breskvu i polomim dvojku, zub - prisetila se Ceca kroz osmeh.

Ona je tada jedva stigla da sredi zub pre nego što se pojavila ispred kamera.

- Moram da idem kod zubara, a tog momenta su svi moji šoferi negde otišli jer je bio moj rođendan pa su sve slali i organizovali. Stvarno sam doživela nervni slom, šta ću sa polomljenim zubom, a moram da se pojavim. Suma sumarum, sve sam stigla - rekla je Ceca.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca Ražnatović

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike