Ceca nije htela da peva na „Marakani!" Pevačicina sestra Lidija otkriva: To ćemo da pamtimo ceo život!

12.05.2023

11:30

0

Kad je „bacila pogled" s terase, nije joj bilo dobro

Ceca nije htela da peva na „Marakani!" Pevačicina sestra Lidija otkriva: To ćemo da pamtimo ceo život!
Lidija Ocokoljić - Copyright Printscreen ,,Ceca show", Blic TV

Dok se o koncertu Cece Ražnatović na „Marakani" i dalje često priča, Lidija Ocokoljić otkrila je kako je pevačica na taj dan bila spremna da sve otkaže. U okviru „Ceca show-a", Cecina rođena sestra objasnila je kako se ona bojala da će joj samo jedan čovek biti u publici, te da nije imala želju da samo zbog njega izađe na binu.

- Na dan koncerta svi smo bili kod kuće i spremali se za spektakl. Ceca je otišla do terase i „bacila" pogled na „Marakanu". Ubrzo je dotrčala sva zbunjena i vikala: „Ljudi, nema naroda! Ko je onda kupio sve te karte ako je koncert rasprodat?!" Pitala sam je: „Kako to misliš?" Odgovorila mi je da nešto nije u redu, jer sa terase nije videla nijednog čoveka kako ulazi na stadion - govorila je Lidija i dodala kako je Ceca odmah pozvala Raku Marića, čuvenog producenta, koji je organizovao to njeno druženje s publikom.

Nastala je panika

- U panici je rekla Raki: „Ako je jedan čovek kupio sve karte, neću izaći da pevam! Neću tako da nastupam!" Raka je odmah počeo da zove sve agencije koje su prodavale karte i proveri da li ih je sve kupio jedan čovek. Saznao je da se to nije desilo. Kad je rekao Ceci da ne brine i da je sve u redu, jedva je čekala da izađe na binu. Nešto kasnije smo ugledali masu ljudi, a zatim i osetili tu atmosferu. To ćemo da pamtimo ceo život! - tvrdi ona, koja i dalje važi za veliku podršku, ali i kritičara Ražnatovićke.

Ceca Ražnatović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

S druge strane, roditelji Mira i Slobodan Veličković, nikada nemaju nikakve primedbe.

- Tati nikad ništa ne smeta, njemu je sve fenomenalno i super. Majci isto! Uvek mi posle nastupa čestita i kaže da je to nešto o čemu se mašta i sanja i da sam jedna od retkih koja je predodređena za velike uspehe - istakla je pevačica, čija su se i oba koncerta na Ušću upisala u istoriju.

- Sećam se svih momenata sa oba koncerta. Bili su veoma emotivni. Takve koncerte bi svaki pevač trebalo da doživi u karijeri - rekla je Cecina sestra, dok se pevačica dotakla i njenih kritika koje uvek prihvati kao savet.

- Uvek komentariše moje pevanje i energiju i često smatra da mogu bolje i lepše. Sećam se, posle koncerta na Ušću 2013, na kom sam pevala tri i po sata, prišla mi je i rekla: „Bilo je fenomenalno, ovo treba svako da doživi, ali uopšte mi se nisu dopali tvoja energija i pevanje." Ne slažem se uvek s njom, ali znam da od mene želi da izvuče maksimum - naglašava pevačica, pa dodaje kako ju je upravo sestra ubedila da snimi neke od najvećih hitova.

„Beograd", „Votka sa utehom"...

- Često sam bila sa njom u studiju i podržala je da snimi neke pesme koje su postale evergrin. Na primer, mnogi njeni saradnici bili su skeptični kad je reč o hitu „Beograd". Nisu bili za to da snimi pesmu. Imala sam suprotno mišljenje i rekla sam Ceci da je uvrsti u album, što je i uradila. Isti je slučaj i sa numerom „Votka sa utehom" - kazala je Lidija u „Ceca show-u" koji se prikazuje na televiziji „Blic".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike