Sitnica od 11.000 evra zajednička je Ceci, Jeleni Đoković, Đini i Mirki: One ne štede na skupocenom nakitu (FOTO)

07.05.2023

13:19

3

Nakit ovog brenda posebno je aktuelan posednjih meseci

Sitnica od 11.000 evra zajednička je Ceci, Jeleni Đoković, Đini i Mirki: One ne štede na skupocenom nakitu (FOTO)
Đina Džinović, Jelena Đoković, Mirka Vasiljević i Ceca Ražnatović - Copyright Instagram printscreen/ATA Images

Dame sa javne scene pažljivo biraju stajlinge za svako svoje pojavljivanje, koji se neretko komentarišu i izazivaju veliki broj reakcija ljudi sa društvenih mreža. I dok jedni nose fejk garderobu, drugi daju čitavo bogatstvo za odevne komade koje nose.

Poslednjih meseci vlada prava pomama za nakitom marke "Van Cleef & Arpels", koji je osim po svom karakterističnom obliku, prepoznatljiv i po vrtoglavoj ceni, koja varira u zavisnosti od materijala nakita (zlato ili srebro), kao i da li su u pitanju dijamanti ili obično kamenje... Ipak, cena je i više nego nepristupačna za mnoge.

Javnost je imala priliku da aksesoare ovog brenda vidi na brojnim poznatim damama koje nisu štedele, a među njima su Jelena Đoković, Mirka Vasiljević, Ceca Ražnatović i Džina Đinović, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Pevačica Ceca Ražnatović na proslavi povodom rođenja unuka Krstana bila je ležerno odevena, a pored farmerica, bele majice i patika, pevačicu su krasile luksuzne minđuše od 11.000 evra, kao i ogrlicu oko 4.100 evra.

Glumica Mirka Vasiljević takođe se odličila za skupocen komad, te je na snimanju novogodišnjeg programa nosila slični par minđuša. Ona je ujedno među prvima sa naše scene koja je ponela ovaj nakit za koji je iskreširala 11 hiljada evra.

Mirka je za tu priliku izabrala elegantnu crnu kombinaciju koju je uparila sa minđušama poznatog brenda, a o pored njihove visoke cene sve je delovalo veoma elegantno i nenapadno. Zanosna glumica je definitivno žena od stila, što je pokazala i ovaj put.

24sedam/Mladen Mijatović
Mirka Vasiljević

Ćerka Harisa Džinovića i Meline Džinović, Đina Džinović, privlači veliku pažnju javnosti, a po njenom Instagramu se može zaključiti da je prava zaljubljenica u skupocene tašne i nakit. Đina je za jedan večernji izlazak odabrala decentne, ali vrlo luksuzne komade.

Uz sebe je imala crnu torbu brenda Jacquemus, dok su joj na ušima sijale posebne minđuše koje koštaju oko 10.500 evra. 

Instagram printscreen/djinadzinovic
Đina Džinović

Jelena Đoković prepoznatljiva je po svom smernom stilu, elegantnom držanju, ali i skupim komadima. Jednom prilikom tokom Novakovog meča, Jelena je supruga bodrila iz publike, a na njoj su zablistale minđuše pomenutog brenda.

Jelena je tom prilikom obukla belu rolku, nosila je blagu šminku, ali ono što je najveću pažnju privuklo jesu minđuše prestižnog brenda u obliku deteline sa četiri lista, koje su takođe bile u neutralnim bojama. Jelena poseduje više različitih minđuša pomenuog brenda.

Printscreen/Tennis Tv
Jelena Đoković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike