Svaku noć sam sanjala praznu Marakanu: Svi detalji i anegdote o koncertima Cece Ražnatović

10.05.2023

21:03

0

Pevačici je ideju za koncert dao pokojni suprug, Željko Ražnatović Arkan

Svaku noć sam sanjala praznu Marakanu: Svi detalji i anegdote o koncertima Cece Ražnatović
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

I posle čitave decenije se priča o koncertu koji je napravila Ceca Ražnatović na Ušću 2013. godine.

 Posećenost ovog koncerta bila je enormna, čak 150.000 obožavatelja je slušalo Cecu, a sa ovim koncertom ona se našla na svetskoj rang listi u top 10 najposećenijih koncerata svih vremena.

- Bilo je ljudi kao dva fudbalska stadiona. Pritisak je bio toliko veliki, da su me zvali iz obezbeđenja da kažu da se probija frontna barijera - kaže Cecin menadžer Dejan Petrešević.

Nikola Ristic/RTS/ATAImages
Ceca Ražnatović

Svi njeni saradnici su imali veliku tremu i pritisak zbog Cecinih koncerata, a pevačica sama priznaje, da je dobijala kritike da je lenja i da bi mnogo više postigla da je to želela. 

- Ideju o koncertu na Marakani mi je dao moj pokojni muž. Od kada samo zakazali termin, svaku noć sam sanjala praznu Marakanu - otkrila je Ceca u emisiji „Ceca show“. 

Podsetimo, Ceca je ranije u intervjuu za 24sedam otkrila da je u planu i Ušće 3, kojim će oboriti dosadašnji postavljeni rekord. 

Nikola Ristic/RTS/ATAImages
Ceca Ražnatović

 

- Meni je to Ušće zauvek u najlepšem sećanju i radujem se da ga ponovimo, a nadam se tada i oborimo dosadašnji rekord. Kako se radi o mom, tako je to isto i uspeh moje publike i možemo samo da budemo ponosni kako smo zajedno plasirali Beograd visoko na svetskoj mapi najposećenijih koncerata - kazala je Ceca. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike