Do sada neviđeni trenuci sa porođaja Bogdane Ražnatović: Veljko se rasplakao kad mu se rodio sin, Ceca sija od sreće (FOTO)

25.04.2023

21:07

0

Bogdana je bila odlično raspoložena, što se i vidi po njoj

Do sada neviđeni trenuci sa porođaja Bogdane Ražnatović: Veljko se rasplakao kad mu se rodio sin, Ceca sija od sreće (FOTO)
Veljko Ražnatović se rasplakao kada mu se rodio sin - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Veljko i Bogdana Ražnatović su 17. aprila dobili drugog sina, kome su dali ime Krstan. Dečak se rodio na dan rođendana svog pokojnog dede Željka Ražnatovića Arkana, a sada imamo priliku da vidimo šta se dešavalo u trenucima kada je on došao na svet.

Bogdana se, što je poznato, porodila na carski rez u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a kako možemo da vidimo, ona je bila sve vreme dobro raspoložena. Uz nju su bile Ceca i Lidija, koje su je zasmejavale. 

Kada se Krstan rodio, Veljko nije izdržao, pa je od sreće zaplakao, a sve to će biti prikazano u dokumentarno - igranom serijalu "Ceca show". 

Podsetimo, Veljko je iste večeri organizovao i proslavu u porodičnom domu na Dedinju, gde se slavilo do duboko u noć.

- Skoro 4.200 g, 54 cm dugačak. Lep, jedar, najlepši! Kako mogu da se osećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lepo što je moglo da se desi, desilo se - rekla je Ceca tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike