Ljubavna priča najuspešnije srpske manekenke: Rekli su joj da neće moći da ima dete, njegov odgovor je sve što joj je trebalo

12.04.2023

00:31

0

Mnogi ne znaju kakav je ona uspeh postigla u svetu, a tek sa kakvim se stvarima suočila

Ljubavna priča najuspešnije srpske manekenke: Rekli su joj da neće moći da ima dete, njegov odgovor je sve što joj je trebalo
Nataša Vojnović - Copyright Profimedia

Nataša Vojnović važi za jednu od najuspešnijih Srpkinja u svetu modelinga, a već 25 godina, koliko traje njena karijera, sarađuje sa vodećim svetskim brendovima.

Šetala je modnim pistama širom zemaljske kugle, učestvovala u raznim modnim kampanjama, divili su joj se Karl Lagerfeld, Stela Mekartni, Guči, Dior, Mugler i svi je želeli za sebe. Međutim, kada je prošetala Ada Bojanom, tada joj se promenio život. 

Tada je pronašla čoveka svog života - Miljana Boškovića.

- Čim sam ugledala Miljana, znala sam da je on onaj pravi, onaj koga sam nesvesno tražila sve vreme do tada. Celo to veče šetali smo plažom, pričali, smejali se i divili prirodnoj lepoti koja nas je okruživala. Posle godina provedenih na modnim pistama i na snimanjima trebalo mi je nešto jako, nešto što će me držati čvrsto na zemlji. Miljan je učinio da baš to osetim – ispričala je ona pre nekoliko godina u intervjuu za magazin Gloria.

Profimedia
Nataša Vojnović

Miljan je, inače, iz Beograda, a godinama radi kao instruktor snoubordinga na Kopaoniku ili na kajtsurfingu na Adi Bojani.

- Ne znam šta me je tačno privuklo plavokosoj devojci koju sam tada prvi put video, ali prepoznali smo se na prvi pogled. Kad smo počeli da razgovaramo, imao sam osećaj kao da se oduvek znamo, kao da smo sve vreme do tada čekali jedno drugo – rekao je Miljan.

Posle divnih nekoliko dana, već su se suočili sa izazovom - Nataša je morala da se vrati u Njujork. Međutim, to nije uspelo da ih poremeti.

- Bez obzira na to što smo često bili razdvojeni, Miljan je uvek bio uz mene kad mi je bio potreban, kao i ja uz njega. Sve što nam se dešavalo u životima prošli smo zajedno, ništa nismo krili jedno od drugoga. Nikada se nisam plašila njegovih tamnih strana, a ni on mojih. Svesni smo da ih ima svaki čovek i uprkos takvim trenucima nikada nismo odustajali jedno od drugog - rekla je Nataša i dodala:

- Prosto, kad nekog voliš, voliš ga onakvog kakav jeste. Drugačije ne bi ni bila reč o ljubavi. A ja Miljana volim. Uz njega rastem, on me čini boljom osobom, razvija ono najlepše u meni – istakla je ona.

Profimedia
Nataša Vojnović

Kada je njihova veza očvrsla, poželeli su da se ostvare kao roditelji. Međutim, lekari nisu imali optimistične prognoze, te su joj rekli da neće moći da postane majka. Tada je njen izabranik rekao ono što joj je u tom trenutku najviše trebalo.

- Rekao sam Nataši: “Okej, možda ne možemo da dobijemo naše dete, ali imamo jedno drugo i to ne smemo da izgubimo. Radićemo druge stvari kao što to rade ljudi svuda u svetu“ – rekao je on.

Drastično promenila život

Manekenka je zatim drastično promenila način života, ali nije imala prevelika očekivanja kada je nešto kasnije uradila test za trudnoću.

- Znala sam da moram da usporim, da manje radim i putujem. Trebalo je da se opustim. Odrekla sam se kafe, slatkiša i svega što me je ubrzavalo. Čak i cigareta. Razmišljala sam, Nataši koja je sa 12 godina izgubila detinjstvo cigareta je bila potrebna zbog buntovništva, ali ovoj Nataši više ne treba. Otišla sam mesec dana na Havaje, završila školu za učitelja joge. Posle 200 sati joge uradila sam test za trudnoću. I nismo očekivali čudo – rekla je ona.

Međutim, test je bio pozitivan, a par je 2018. dobio ćerku kojoj su dali ime Gora, po Natašinoj mami, koja nije doživela da postane baka.

- Biti mama je poseban osećaj. Verujem da je tako i u 23. godini, mada sam ja Goru dobila mnogo kasnije. Bojala sam se da je moje telo suviše istrošeno od posla, da neću moći da se igram sa njom, ali kad sam sa kćerkom, izgubim osećaj za godine. Sad mi je sve teško, sem da budem sa njom. Ovo je moje vreme sreće i uživam u svakom trenutku - objasnila je ona tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike