Kako je Lima Jariću „napravila posao" pošto je prodala njihov stari porodični dom u Majamiju? Košarkašu baš nije lako!

21.10.2022

22:40

0

Bivša srpska snaja se preselila u Los Anđeles sa porodicom, a to košarkašu baš i nije po volji

Kako je Lima Jariću „napravila posao" pošto je prodala njihov stari porodični dom u Majamiju? Košarkašu baš nije lako!
Adriana Lima - Copyright Profimedia

Adrijana Lima, nekadašnja supruga našeg košarkaša Marka Jarića, nedavno je prodala vilu u Majamiju u kojoj je živela s njim i s njihovim se ćerkama, te se s novim suprugom i sinom preselila u Los Anđeles. Ona i izabranik Andre Lemers, kao i naslednik Sajan, sada žive u novoj kući, naravno, zajedno sa devojčicama Sijenom i Valentinom.

Međutim, prema pisanju pojedinih medija, ova odluka bi mogla prilično da naškodi manekenkinom odnosu s ocem mezimica. Nije tajna da je Marko maksimalno posvećen ćerkama i da svaki mogući trenutak koristi da provodi vreme sa njima.

Sada će, pak, zbog druženja morati da putuje skoro četiri hiljade kilometara - nisu mu više toliko blizu koliko bi on želeo, objašnjava „Wanted". Poznata lepotica je, sa druge strane, ovu odluku donela bez ikakvih zadnjih namera. Lemers je kao filmski producent za LA svakako mnogo više vezan, a nema potrebe da porodica ne živi na okupu.

Kuća u Majamiju je „otišla" za 40 miliona dolara, a deo ove sume je zatim uložen u kupovinu nekretnine od 14, 4 miliona. Vila ima pet spavaćih soba, nekoliko kupatila, prostorije za zabavu s pikadom, bilijarom, bioskop, teretanu, ogromni dnevni boravak i veliki bazen u dvorištu, prenose strani mediji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Kod pojedinaca se zbog svega rodila i sumnja da će i Jarić sada promeniti svoju lokaciju - upravo zbog toga što je Los Anđeles od Majamija, gde on živi, udaljen 4.000 kilometara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike