Kija Kockar rešila da postane pravnica: Pokazala kako teku pripreme, a zbog jednog je u nedoumici (FOTO)

07.05.2023

17:20

0

Prijemni ispit polagaće u junu

Kija Kockar rešila da postane pravnica: Pokazala kako teku pripreme, a zbog jednog je u nedoumici (FOTO)
Kristina Kija Kockar - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Kristina Kija Kockar nedavno je ispričala za jedne medije kako je rešila da postane pravnica. Prijemni ispit polagaće u junu i za isti uči punom parom, a u prilog tome govore fotografije koje objavljuje u okviru „storija" na Intagramu.

Pokazavši kako provodi ovu nedelju, zasigurno je pobrala brojne reakcije svojih fanova s pomenute društvene mreže. Prema ranijem priznanju, međutim, još uvek nije sigurna da li će se ovime danas-sutra i baviti.  

„Nisam pod pritiskom!"

Kristina Kija Kockar, Instagram screenshot / kijakockar
 

 - U junu polažem prijemni ispit na Pravnom fakultetu, ovih dana učim istoriju. Kad sam išla da predam papire, videla sam mnogo studenata koji su bili pod stresom i zapitala sam se da li sam spremna da se upuštam u to. Ali pošto se prvi fakultet uglavnom završava da bi roditelji rekli da njihovo dete ima fakultet, sada nemam nikakav pritisak - objasnila je Kockareva, prenosi „Informer", dok se ona nada da će studije uspešno da završi.

- Volim prava, a da li ću se i u praksi baviti time, ne znam. Želim da slušam predavanja. Težak je fakultet, ali idem korak po korak, prvo da da položim prijemni i dalje polako - zaključila je Kija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike