Kija Kockar progovorila o Slobinom druženju sa Milicom Pavlović: To govori o njoj!

11.12.2022

16:25

2

Kockareva ističe da ju je Pavlovićeva povredila na ličnoj osnovi

Kija Kockar progovorila o Slobinom druženju sa Milicom Pavlović: To govori o njoj!
Kija Kockar - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kija Kockar se nedavno našla u žiži medijskog interesovanja, jer je u jednom intervjuu potkačila koleginicu i nekadašnju drugaricu Milicu Pavlović.

Naime, Kockareva je tada istakla da je Milica atraktivna devojka, međutim, ne dopada joj se kao čovek.

Milica je sinoć nastupala u jednom klubu, gde se našao i Kijin bivši suprug Sloba Radanović, nakon čega je usledila i zajednička fotografija na Miličinom Instagram storiju.

Instagram printscreen/senoritamilica
Sloba Radanović i Milica Pavlović

Kija je sada gostujući u jednoj emisiji prokomentarisala sukob sa Pavlovićevom, pa istakla da stoji iza svake svoje reči.

- Znam šta mislim i govorim, videla sam neku izjavu u novinama. Povredila me je nešto lično, davno je to bilo - rekla j Kija, pa prokomentarisala Miličinu i Slobinu sliku.

- Zbog čega bi to meni bio udarac? Ne razumem. Neka se svako slika sa kim hoće. Nisam videla sliku uopšte. S obzirom na to da znam kakve su reči bile Milice Pavlović i negodovanje što smo Slobodan i ja pevali zajedno pesmu ''Shallow'' od Lejdi Gage kod Amidžića, to više govori o njoj nego o meni - kaže Kockareva.

ATAImages/ Antonio Ahel
Kija Kockar i Milica Pavlović

- Ja imam svoje prave prijatelje, mnogi su želeli iz neke koristi da budu sa mnom dobri. Katarina Živković je neko ko je meni zaista prijatelj, kada su javne ličnosti u pitanju. Milica je imala vrlo uspešan album, nemam problem da kažem to. Sve to pada u vodu što se pisalo. U poslednjih nekoliko meseci kad mi je bilo najteže, ti pravi prijatelji bili su zaista uz mene. Zaista su mi pomogli, imala sam neke smrtne slučajeve, neke probleme sa saradnicima - poručila je Kija u emisiji "Premijera Vikend Specijal" na TV Pink.

Podsetimo, na početku Kijine pevačke karijere, Milica Pavlović joj je bila velika podrška. Zajedno su gostovale po emisijama, pevale u duetu, a jednom prilikom su se čak i poljubile na sceni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike