Kija Kockar ode u politiku? Obećava promene za žene u Srbiji! (FOTO)

19.10.2022

08:19

0

Do sada se pokazala kao pevačica, a onda je napisala i knjigu

Kija Kockar ode u politiku? Obećava promene za žene u Srbiji! (FOTO)
Kija Kockar - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kristina Kija Kockar se do sada oprobala u raznim pozivima, a sudeći po jednoj njenoj novijoj objavi na Tviteru, sad je rešila da ode i u politiku.

- Odbor za rodnu ravnopravnost? Zašto nisam tu glavna ili bar član, pa ću biti... ? Obećavam promene za žene u Srbiji. Jednostavno. Možda ću malo psovati - poručila je ona, pa svakako mnoge zaintrigirala.

Kija Kockar, Instagram screenshot / kijakockar
 

Ona se, pored toga, osvrnula i na pisanje druge knjige nakon što je u medijima odjeknula vest da u medijskoj ilegali već uveliko radi na istoj i to uz pomoć advokata.

- Mogu advokati da pogledaju, kao i prošli put, ali ne mogu da pišu sa mnom. Neće biti druga knjiga, ne još. Opustite se. I biće o mom životu nakon Sajma knjiga 2018. godine, nastavak autobiografije. Sa advokatima pišem nešto drugo. Ili si pisac ili nisi - istakla je ona putem Instagrama.

Podsetimo, Kija je prethodno bila objavila „Moj potpis", autobiografiju koja je privukla ogromnu pažnju javnosti. Njene se pesme i dan-danas puštaju po klubovima, a uspela je i da napravi niz nastupa u Americi. Bila je i stalni član žirija jednog talent-šoua, dok je u poslednje vreme najviše posvećena liniji kupaćih kostima sa svojim potpisom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike