Kija Kockar kupuje vikendicu! Zavirite u predivnu nekretninu u koju će uložiti čak 80.000 evra: Život mi se menja preko noći (FOTO)

03.05.2023

08:30

2

Pronašla je pravu oazu nadomak Beograda

Kija Kockar kupuje vikendicu! Zavirite u predivnu nekretninu u koju će uložiti čak 80.000 evra: Život mi se menja preko noći (FOTO)
Kija Kockar - Copyright Instagram printscreen/kijakockar Amir Hamzagic/ATAImages

Kristina Kija Kockar jedna je od onih koji vole da investiraju u nekretnine, pa je na pragu da proširi svoju imovinsku kartu.

Iako u vlasništvu ima već nekoliko nekretnina, pevačica je pikirala veliki plac sa manjom kućom u blizini Beograda, koji joj se čini odličnim za proširenje i gradnju vikendice.  

Ona je ova saznanja najpre otkrila na Instagramu, ali smo ubrzo saznali da je u ovoj nameri ozbiljna, te da je već obavila razgovor sa prodavcem. Kija namerava da uloži u posao od 50.000 do čak 80.000 evra za opremanje i sređivanje nove luks nekretnine.

Kada smo kontaktirali pevačicu, nije želela da komentariše ništa oko novca, ali je potvrdila da je pronašla željenu lokaciju za odmor, koja može da preraste i u biznis.

- Došla sam da vidim samo kako izgleda, ali izgleda da moram da se upišem u katastar - napisala je ona najpre na društvenoj mreži, a zatim je za 24sedam objasnila dokle je stigla. 

ATAImages/ A.A.
Kija Kockar

- Obezbedila sam sebi budućnost, ali volim da ulažem u nekretnine i dalje. Dugo sam razmišljala da kupim neku vikendicu i sada se jesam dogovorila nešto što bih malo duže čekala. I dobro je da je tako, jer se još razmišljam da li će neka moja dalja budućnost uopšte biti u Srbiji - kazala je Kija, ističući da ima nameru da kupi ovu nekretninu, ali da se nikad ne zna šta nosi dan, a šta noć, te su tako i njeni planovi promenljivi:

- Navikla sam da mi se život promeni preko noći, pa i planovi - tvrdi Kockareva.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike