Kija Kockar oštro odgovorila zlim jezicima! Tužbe pljuštale kao kiša: Neću više da ćutim!

12.12.2022

10:17

0

Posebno su joj teško pali navodi da je „žena u pokušaju"

Kija Kockar oštro odgovorila zlim jezicima! Tužbe pljuštale kao kiša: Neću više da ćutim!
Kija Kockar - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kija Kockar ne krije koliko su je povredili navodi da joj je bivši suprug Sloba Radanović trn u oku, kao i sreća koju on trenutno živi s novom izabranicom Jelenom. Takođe, kada je saznala da se o njoj pisalo kao o „ženi u pokušaju" presavila je tabak, rešena da svim zlim jezicima stane na put.

- Očigledno je da jedino ja na javnoj sceni nemam prava da odem na odmor. Otišla sam na odmor u Ameriku... Mnoge sam tužila, priče koje su kružile bile su jako ružne. Za ubuduće, da svi znaju, imam svoju profesiju, ja sam pevač, interpretator... Najviše sam bila pogođena, kada su jedne novine napisale, pored raznih epiteta, da sam „žena u pokušaju'... Verovatno što se nisam ostvarila kao majka... Danas sam došla da ljudima kažem da sam tu i da nisam ostala imuna na napade. Ispada da ja imam trn u oku jer se neko ostvaruje na tom polju, a ja nisam. Smatram da je to jako neukusno, a šta su mislili, neka objasne na sudu... - kazala je Kija u „Premijeri - Vikend specijalu", pa dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

- Neću više da ćutim!

Pevačica se zatim osvrnula i na veliku podršku koju ima od svojih fanova, te vernih pratilaca na društvenim mrežama.

- Ljudi me mole da se vratim, da snimim nešto. Kada sam aktivna u medijima, tu je neki „hejt", a kada me nema, traže me... Malo sam se sklonila, a ne bih objašnjavala zašto - rekla je Kristina kojoj nije baš mnogo prijalo što su je pojedinci pomešali s danas pokojnom Ksenijom Pajčin, u snimku koji je bio napravljen kao sećanje na nju.

- Videla sam to, poslali su mi fanovi. Na njenoj Fejbuk stranici je to stajalo, njeni fanovi su me zvali i izvinili se. Kada sam videla, napisala sam ispod videa da sam to ja. Veliki je kompliment biti zamenjen sa najlepšom ženom na estradi. Nažalost, priča mi je bila vrlo jeziva, jer je to bila priča o njenom tragičnom stradanju, a moja slika iz detinjstva je crno bela. Svašta mi je prolazilo kroz glavu - iskrena je bila ona.

Kija Kockar, Printscreen Twiter/Kija Kockar
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike