"Najbolji s*ks koji sam imala bio je sa njim!" Anđelina Džoli otkrila sa kim je najviše uživala u intimnim scenama, a nije Bred Pit!

31.03.2023

16:52

0

Otvoreno je progovorila na ovu škakljivu temu

"Najbolji s*ks koji sam imala bio je sa njim!" Anđelina Džoli otkrila sa kim je najviše uživala u intimnim scenama, a nije Bred Pit!
Anđelina Džoli - Copyright Profimedia

Jedna od najslavnijih holivudskih glumica Anđelina Džoli slovi za jednu od najlepših žena na svetu. Njen buran privatan život oduvek je intrigirao javnost, a najveću pažnju privukao je brak sa Oskarom nagrađenim glumcem Bredom Pitom.

Iako je Džolijeva sa njim snimila blokbaster "Gospodin i gospođa Smit", tokom kog su i sevnule varnice, Anđelina je istakla da se najdraža intimna scena koju je snimila u karijeri, ipak ne nalazu tom filmu.

Profimedia
Anđelina Džoli

S tim u vezi, Anđelina je priznala da je najviše uživala sa Denzelom Vošingtonom.

Sa dvostrukim dobitnikom Oskara, Džolijeva je snimala film “Sakupljač kostiju“, a glumica je izjavila da je "uživala zavodeći Denzelov lik oslanjanjući se na svoj um, a ne na lepotu“.

Profimedia
Denzel Vošington

Zanimljivo je da u toj sceni do fizičkog kontakta nije ni došlo.

- Ono što je fascinantno jesu putovanja koja su naši likovi preuzeli i dubok odnos koji se postepeno razvija među njima. Najbolji seks koji sam ikada imala bio je u ovom filmu. Bilo je sjajno zavesti nekoga svojim umom - izjavila je Anđelina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike