Razlog zašto je Aflek ugravirao poruku „Ne idem nikuda" na verenički prsten Džej Lo: Pevačica otkrila veliku tajnu!

05.12.2022

19:20

0

Par se venčao sredinom jula u Las Vegasu i otad žive svoju bajku

Razlog zašto je Aflek ugravirao poruku „Ne idem nikuda" na verenički prsten Džej Lo: Pevačica otkrila veliku tajnu!
Dženifer Lopez i Ben Aflek - Copyright Profimedia

Govoreći o svom braku s Benom Aflekom, Dženifer Lopez je otkrila kako je na njen verenički prsten ugravirana poruka: „Ne idem nikuda". Odmah zatim, objasnila je i zašto, pitajući se i sama - zar nije čudno kako sudbina funkcioniše.

Dvadeset godina po objavljivanju njenog albuma „This is me... Then", koji je bio inspirisan romansom s glumcem, Džej Lo nije mogla a da ne pomisli kako je pomirenje, koje su krunisali brakom, uticalo na „This is me... Now". Za nju, ovo je bio „savršeni, pun krug", objasnila je u okviru „The Zane Lowe" šoua, jer je njihova ljubavna priča vremenom samo postala jasnija.

- Sada znamo da smo tu, on i ja, do kraja, zauvek - prokomentarisala je.

Kada su ponovo stupili u kontakt 2021. godine, pa iznova probudili varnice, Ben je imao običaj da potpisluje mejlove rečenicom:

- Ne idem nikuda.

Tako je ista završila na pevačicinom vereničkom prstenu, kao obećanje.

- Tako je potpisivao mejlove koje mi je slao kada smo ponovo stupili u kontakt. U smislu: „Ne brini, neću nikuda".

Inspirisana vezom koja ne prestaje da cveta, istakla je i kako je jedna od njenih novih pesama „čisto ogledalo" njenog zelenog „kamena".

- Drugu šansu dobijete samo ako se pomučite na nekom putu, ako ne odustanete - kazala je Dženifer, koja ne krije radost što su ona i Ben uspeli da probude stara velika osećanja.

Dženifer Lopez i Ben Aflek, Profimedia
 

Bacivši pogled na nekadašnji raskid veridbe i raspad „Benifer", kazala je kako ju je taj krah toliko boleo, da nije htela da izvodi pesme sa „This is me... Then".

- Srce mi se tada slomilo na sitne komade, mislila sam da ću umreti od tuge. Narednih osamnaest godina sam se bukvalno vrtela, većina mi stvari nije baš išla od ruke. Sada, pune dve decenije kasnije, doživela sam taj srećan kraj - emotivna je bila Lopezova.

Podsetimo, „Benifer" su jedno drugom izgovorili sudbonosno da u Las Vegasu 16. jula, a zatim su i mesec dana kasnije ponovili zavete jedno drugom na nešto većoj ceremoniji u Džordžiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike