Ben Aflek o pikanterijama iz braka sa Dženifer Lopez: Kupaju se goli u bazenu, a siguran je da bi jednu stvar promenila kod njega

23.04.2023

08:00

0

Glumac je pohvalio svoju suprugu, te je nazvao "superženom"

Ben Aflek o pikanterijama iz braka sa Dženifer Lopez: Kupaju se goli u bazenu, a siguran je da bi jednu stvar promenila kod njega
Ben Aflek i Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Ben Aflek i Dženifer Lopez privlače pažnju na svakom koraku, a sada je poznati glumac rešio da otkrije neke pikanterije iz njihovog privatnog života.

On je, naime, na pitanje Dru Barimor da li se nekada kupao go u moru ili bazenu, odgovorio da je to uradio nedavno sa suprugom.

Profimedia
Ben Aflek i Dženifer Lopez

- Moja žena i ja smo išli na mali odmor nedavno, pa smo se kupali u bazenu. Ne znam da li to dolazi u obzir? - rekao je on, na šta ga je Dru upitala da li su bili goli:

- Bili smo goli u bazenu, da - potvrdio je on i dobio aplauz.

Ben Aflek je potom pohvalio svoju suprugu zbog njene radne etike, ali i zbog izgleda.

- Reći ću ti nešto što će te možda uznemiriti. Dženifer jede šta god poželi. Šta god, kolačiće, sladoled, sve - rekao je on, pa nastavio:

Profimedia
Ben Aflek i Dženifer Lopez

- Dosta trenira. Treniram i ja, ali ne izgledam 20 godina mlađe, sa sjajnom kožom i svim tim. Njen radna etika je neverovatna, disciplina takođe. Ona je bukvalno superžena. I najlepša žena na svetu. Izgleda spektakularno.

Dženifer Lopez nikada nije otkrivala da li bi nešto promenila kod svog supruga, ali on ima pretpostavke šta bi to moglo biti.

Profimedia
Ben Aflek i Dženifer Lopez

- Verovatno bi želela da ja počnem da vodim računa o načinu na koji ja pričam. Ne znam da li ste primetili, ali ja ne prestajem da pričam, idem u krug- Nikada mi nije rekla da joj to smeta i da bi promenila kod mene, ali to je moja pretpostavka - rekao je Ben. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike