Aflek prvo bio s Gvinet, pa tek onda upoznao Džej Lo! Bivša sad progovorila o novopečenim mladencima: Nije mogla da prećuti!

24.07.2022

05:55

0

Svega nekoliko dana od ceremonije u Las Vegasu, njena poruka je sve o čemu se priča

Aflek prvo bio s Gvinet, pa tek onda upoznao Džej Lo! Bivša sad progovorila o novopečenim mladencima: Nije mogla da prećuti!
Gvinet Paltrou - Copyright Profimedia

Vest o venčanju Dženifer Lopez i Bena Afleka nema koga nije oduševila - kako su još kada je prvi put trebalo da se venčaju važili za jedan od omiljenih parova sa strane scene. „Benifer" su se na večnu ljubav zavetovali u Las Vegasu i pevačica je i zvanično promenila prezime, a među prvima je, ispostavilo se, to prokomentarisala nekadašnja devojka poznatog glumca - glava „Goop-a", Gvinet Paltrou.

Gvinet Paltrou i Ben Aflek Profimedia
 

Gvinet i Ben su bili u vezi koja se nekoliko puta prekidala između 1997. i 2000. godine. Zajedno su i radili („Shakespeare in Love", „Bounce"), pa su se Aflek i Džej Lo upoznali na setu za „Gigli" i ubrzo uplovili u romansu. Verili su se 2002, međutim u januaru dve godine kasnije i pošto je „Jersey girl" ugledao svetlost dana, obelodanjeno je bilo i da su se rastali.

Prvi put.

- Ljubav! Kako romantično! Mnogo sam srećna zbog njih - poručila je sada Gvinet odgovarajući jednom fanu na Instagramu, koji ju je upitao kako se oseća povodom noviteta.

Dženifer Lopez u venčanici Profimedia
 

Ovaj komentar je umnogome zasenio pisanja o svadbi, prenose dalje strani mediji, jer se od bivše i to Gvinet - ovako nešto i nije očekivalo. Svakako, ovo nije prvi put da ona „navija za Benifer".

Kada su isplivale fotografije para sa jednog događaja pošto su tek bili odnovili vezu, Paltrou je izvesnom stilisti koji ih je objavio poručila:

- Okej, ovo je baš slatko.

Dženifer Lopez i Ben Aflek Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike