Odluka je pala: Ništa od nadoknade sudskih troškova za Gvinet Paltrou!

01.05.2023

23:05

0

Glumica novac neće ni tražiti, a njen protivnik se na tu presudu koja je donesena - neće žaliti

Odluka je pala: Ništa od nadoknade sudskih troškova za Gvinet Paltrou!
Gvinet Paltrou - Copyright Profimedia

Gvinet Paltrou neće biti nadoknađeni sudski troškovi nakon što je dobila slučaj vezan za nezgodu koja se odvila na skijalištu u Juti 2016. godine, bruje strani mediji. U pravosnažnoj presudi, tamošnji sud potvrdio je jednoglasnu presudu porote kojom je Teri Sanderson, očni lekar u penziji što se sudio s glumicom, 100 odsto kriv za nesreću, pa onda i dodelio Gvinet jedan dolar koji je tražila u protivtužbi.

O naknadama za advokate, inače, odlučivao je Okružni sud.

U presudi, navodi se kako ona neće ni tražiti nadoknadu za troškove odbrane, kao i da se Sanderson neće žaliti na presudu.

Njen tim, takođe, nije otkrivao koliko je uopšte koštala njena višegodišnja borba u kojoj su pored pravnih predstavnika učestvovali i stručni svedoci iz raznih gradova, te animirane rekonstrukcije njenih sećanja na samu, najblaže rečeno, neprijatnost koja se odvila, a posle koje je Teri brzo u nju uperio prstom.

Podsetimo, porota od osam članova je krajem marta oslobodila je Paltrou na građanskom suđenju. Sanderson je bio tražio i 300.000 dolara odštete, napominjući kako je tada zadobio povrede zbog kojih više ne može normalno da živi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike