Crveno protiv uroka! Ceca pred Bogdanin porođaj nosila skupoceni detalj sa mnogo jakom simbolikom! (FOTO)

17.04.2023

20:45

0

Priznala je i da se brinula dok nije čula da je sve prošlo kako treba

Crveno protiv uroka! Ceca pred Bogdanin porođaj nosila skupoceni detalj sa mnogo jakom simbolikom! (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Bogdana i Veljko Ražnatović su danas, 17. aprila, dobili drugog sina - Vukana, a čitavo uzbuđenje vladalo je u obe porodice, i kod Ražnatovića i kod Rodića, te se pevačica pobrinula i za detalje koji donose sreću.

Ceca je sa prijom Danijelom i Bogdaninom sestrom Natašom, kao i sa svojom sestrom Lidijom Ocokoljić odvela snajku u privatno porodilište, ali kako joj nije bilo sve jedno zbog carskog reza koji je planiran, priznala je kasnije da je bila pod stresom. Na konstataciju novinara da je Veljko plakao od sreće, ona je rekla:

- Nisam obraćala pažnju na njega. Vodila sam računa o sebi kako ću ja da preživim. Porođaj, intervencija, svakako mi je stresno i lepo je, Bogu hvala sve je kako treba prošlo - ispričala je pevačica ekipi 24sedam.

Ražnatovićeva je stigla u naizgled običnom izdanju u bolnicu, ali je na njoj sve prštalo. Nosila je naočare za sunce od 400 evra, crvene skupocene minđuše od čak 2.920 evra u kompletu sa priveskom, a torba poznatog brenda koju je imala košta i više od minđuša - 3.900 evra.  

Ono što je svima zapalo za oko, jesu upravo brendirane Cecine minđuše u obliku deteline sa četiri lista, za koju se veruje da donosi sreću, dok crveno simbolizuje radost i koristi se protiv uroka. 

 

 

 

Antonio Ahel/ATAImages
Veljko Ražnatović

Podsetimo, Ceca je otkrila i koliko je težak njen naslednik, ali i da li je bilo suza radosnica. 

- Težak je 4,200 grama i 54 centimetara dugačak! Ovo je blagoslov od Boga! Na današnji dan je rođen i moj pokojni suprug, danas Krstan, i neka mu je nazdravlje. Presrećna sam, mogu da poletim. Nema veće sreće. Slavimo večeras kod kuće. Željko zna da će dobiti brata ali ne zna da ga je već dobio.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike