Ovako je Slavica Ćukteraš izgledala na svom venčanju na Maldivima: Godinama kasnije otkrila tajnu (FOTO)

22.04.2023

23:54

0

Sve se odigralo pre osam godina, a mediji i javnost su brujali o tome

Ovako je Slavica Ćukteraš izgledala na svom venčanju na Maldivima: Godinama kasnije otkrila tajnu (FOTO)
Slavica Ćukteraš - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Slavica Ćukteraš nikada nije skrivala da je sa bivšim suprugom Vladom Avramovim ostala u dobrim odnosima, a nedavno je priznala i da je zapravo poslednji put bila zaljubljena baš u njega.

Da je njihova ljubav bila velika i pomalo burna govori i činjenica da su se njih dvoje venčali na Maldivima, na intimnoj ceremoniji.

Slavica Čukteraš je poznata kao neko ko je veoma zatvoren kada su njen brak i dete u pitanju, ali je jednom prilikom u emisiji kod Ognjena Amidžića pokazala fotografije sa venčanja, koje zapravo i nije bilo pravo.

- Ovo je bilo 2015. godine kada smo moj suprug i ja bili na odmoru na Maldivima. Kumovi su nam bili Rusi. Ta svadba nije prava. To se nigde ne važi. A prava svadba je bila 2016. godine i tu su nam kumovi bili Srbi - objasnila je Slavica tada.

Vlada Avramov je nosio belo, laneno odelo, sa ogrlicom oko vrata, dok je Slavica nosila kratku, lepršavu haljinu u istoj boji, imala takođe ogrlicu oko vrata i na glavi venac od cveća.

Slavica je, podsetimo, posle venčanja sa Vladom, napravila pauzu i poslu kako bi se posvetila porodici. 

- Lepo je bilo. Tada sam poslednji put i bila zaljubljena, a čovek kada je zaljubljen, sve mu je lepo. Da si na selu, tebi je lepo, ti si srećan, a pogotovo kada imate tako dobre destinacije da uživate, tipa Tokio, Kaljari, Bergamo, Dubai. Mi smo na svim tim mestima živeli, to je jedna lepa etapa mog života, koja je trajala šest godina i kruna je Viktorija koja sada ima šest i po godina. Ostavili smo to iza nas, izašli smo iz tih partnerskih cipela, ući ćemo u neke nove ako Bog da, ali tu smo da budemo kao korektni roditelji - objasnila je i dodala:

Miko Kovačević
Slavica Ćukteraš

- Nikada nisam ružnu reč rekla (za njega), a nemam ni razloga zato što je on fenomenalan tata. On možda nije fenomenalan muž ili ja žena... - rekla je pevačica u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike