Bosanac je jednim u „Zvezdama Granda" veoma nezadovoljan: Skupljaju poene izigravajući socijalnu ustanovu za one koji ne umeju da pevaju!

05.05.2023

22:25

1

Ovo im smatra velikim minusom

Bosanac je jednim u „Zvezdama Granda" veoma nezadovoljan: Skupljaju poene izigravajući socijalnu ustanovu za one koji ne umeju da pevaju!
Dragan Stojković Bosanac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragan Stojković Bosanac objasnio je u jednom intervjuu kako mu se žirianje izvesnih kolega iz odlučujućih stolica „Zvezda Granda" nimalo ne dopada, jer „hvale šta nije za hvalu, a ne kude ni ono što bi trebalo".

- Pojedini članovi ne znaju na drugi način da odbrane svoje kandidate, sem da izigravaju socijalnu ustanovu za one pevače koji ne umeju da pevaju – počeo je on, piše „Grand onlajn", pa nastavio o tome zašto se pojedinci tako ponašaju po njegovom mišljenju, ali ne imenujući nikoga.

– Svi žele da budu prihvaćeni od strane naroda ne bi li dobili koju tezgu više, pa hvale i ono što za hvalu nije, a ne kude ni ono što je za kuđenje - istakao je zatim on, koji smatra da je u njegovom poslu kvalitet ključna stvar.

Neretko se i te kako pohvali svojim pesmama, s kojima je postigao ogroman uspeh.

Dragan Stojković Bosanac, 24sedam/M.G.
 

„Ovde su autori diskriminisani!"

- Dobrota se pokazuje tako što pohvališ pravi talenat, pa ga izvedeš na pravi put. Pohvalilm se svojim autorskim delima, jer su autori diskriminisani kod nas, ali i u svetu. Diskriminisani su u novcem i statusom, svim onim što bi trebalo da trebalo da uživaju u muzici. Sve bi pevači da uzmu sebi, pa čak i status, ali status ne mogu jer ponovo zavise od onih koji imaju deset puta manji honorar od njih – kazao je Bosanac, pa otkrio šta misli o nagradi za životno delo.

- Kod nas se te nagrade svakako daju ljudima koji su pred umiranje. Kod nas je sve naopako, pa i to. Čemu te nagrade, mene baš briga za to. Moje životno delo je što ja mogu još da sviram, da se družim sa rajom i što me mišljenje publike ne zanima. Kao i moja porodica koja mi je najbitnija – kazao je Stojković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike