"Sujeto, prestani više!" Ana Bekuta i Đorđe David žestoko zaratili u "Zvezdama Granda": Pale teške reči!

29.04.2023

22:53

0

Članovi stručnog žirija na ivici kontrole

"Sujeto, prestani više!" Ana Bekuta i Đorđe David žestoko zaratili u "Zvezdama Granda": Pale teške reči!
Ana Bekuta i Dragan Stojković Bosanac - Copyright Printscreen RTV Pink

Poslednju emisiju četvrtog kruga talent-šou programa "Zvezde Granda" otvorili su Husein Spasoli i Slavica Angelova koji su odmerili snage u duelu.

Milijev kandidat, Husein, predstavio se pesmama „Čaše lomim i kraljica“, dok je takmičarka iz tima Đorđa Davida, pevala „Ja volim svoj greh“ i „Tango“, a žiri je presudio da je Slavica bila bolja i nagradio je sa pet glasova, dok je Spasoli osvojio tri tastera podrške.

Printscreen RTV Pink
Slavica Angelova

- Prvi kandidat... Prosto to više ne može dalje ovako. Toliko bezvoljno, prva pesma ni tonove nisi pogodio. Sinan nije bio loš - rekao je Bosanac, dok ga je Mili ubeđivao kako je Husein pevao po originalu i da tako ta pesma inače zvuči sa čim se Stojković nije složio, a zatim je prešao na komentarisanje druge kandidatkinje, za koju je rekao da je bila prazna i da mu se nije dopalo.

- Može neko da ne voli tu vrstu muzike, ali Husein je pevao kako treba. Druga kandidatkinja je trebala da ima sve glasove jer su obe pesme bile fenomenalne - rekla je Viki Miljković sa kojom je mišljenje delila Ceca Ražnatović.

Snežana se složila sa Bosancem da je ovaj Huseinov nastup bio njegov maksimum, i smatrala je da je Angelova zaslužila šest glasova.

- Huseine dala sam ti glas jer idi u baraž, druga pesma je bila okej. Kandidatkinja broj dva je dobra pevačica i dobro si se izborila. Istina, mogla si direktno dalje, ali odabrala si da pevaš, ne težak program nego da li ti te pesme stoje, ovo pevaju dve divljakuše, a ti si fina devojka. Problem je bila ekspresija, ali si dobra pevačica i mesto ti je u drugom krugu - dala je svoj sud Marija što je podržala i Ana Bekuta koja je dodala da je pesma „Tango“ bila tanka što je izrevoltiralo Davida.

Printscreen RTV Pink
Husein Spasoli

- Daj Ana, molim te. Vi sve dublje i dublje upadate u septičku jamu sa tim komentarima. Žena peva bolje od svih tvojih pevačica koje imaš ove godine u takmičenju - drao se Đorđe, dok mu je Bekuta uzvraćala.

- Sujeto, prestani bre više! Sujetan si, imam pravo da kažem svoje mišljenje, prestani da me prekidaš - odbrusila mu je Ana koja je dodala kako Huseinu zamera što nije bilo borbe, ali da nije loš pevač.

Na kraju reč su dobili mentori, a Đole se pre svega izvinio Aninim kandidatkinjama.

- Slavice, ja ti potpisujem da si ti jedna od četiri izuzetne pevačice ove godine. Neka devojka je pevala bolje od tebe, a mnoge gore i dobile su šest. Odvali u baražu - rekao je David, a Mili je u svom stilu prokomentarisao kako je Spasoli imao odličnog mentora i da je bio dobar.

Printscreen RTV Pink
Đorđe David

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike