Pale teške reči u "Zvezdama Granda"! Saša Popović i Bosanac se žestoko sukobili: Ti si plastični matorac!

30.04.2023

10:56

0

Tenzija raste pred peti krug takmičenja

Pale teške reči u "Zvezdama Granda"! Saša Popović i Bosanac se žestoko sukobili: Ti si plastični matorac!
Saša Popović i Dragan Stojković Bosanac - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sinoć je emotiovana poslednaj emisija četvrtog kruga talent-šou programa "Zvezde Granda", a kandidatkinja Sanela Hasić (25) iz Banovića uspela je da podeli mišljenja stručnog žirija i pokrene polemiku, što je rezultiralo svađom između Saše Popovića i Dragana Stojkovića Bosanca.

Sanela se u duelu našla sa Sarom Milivojević (17) iz Brčkog, a krajnji rezultat išao je u korist mlade Hasićeve koja je dobila svih šest glasova stručnog žirija.

Printscreen RTV Pink
Sanela Hasić

Sanela je otpevala „Volele se oči crne i zelene“ i „Sreća mi je okrenula leđa“, dok je njena protivnica, miljenica Ane Bekute, otpevala „Ej, Romale“ i „Nema ljepše cure od malene Đule“.

Situacija je bila poprilično jasna, a Sanela je otišla u peti krug, međutim, pojedini članovi žirija je nisu štedeli. Ana Bekuta nije bila zadovoljna glasanjem svojih kolega, smatrajući da je njena kandidatkinja oštećena, prva je dobila reč Viki Miljković koja jedina nije glasala za Saru.

- Nisam dala glas jer mi se nije dopalo. Prva pesma je pogrešan odabir za tebe, pitala sam se kako si do ovog kruga došla?! Mislila sam da će druga biti bolja, ali ne…Ne znam šta je žiriju danas. Ovde su dvostruki i trostruki aršini - objasnila je Viki i dodala da ima pravo da glasa kako smatra da treba.

Printscreen RTV Pink
Sarom Milivojević

Dragan Stojković Bosanac je priznao da je na probi slušao obe takmičarke i da su bile odlične, što ne može da kaže za ono što su na sceni pokazale.

- Pusti probu - dobacio mu je Saša Popović, a Đorđe David se kroz osmeh nadovezao:

- Čovek nikad nije bio na probi!

Za Sanelu je rekao da je ovo njeno najgore izdanje i da vrlo dobro zna da odlično peva, ali da joj se večeras dogodio kiks. On je objasnio da su obe kandidatkinje grešile večeras, ali da su vizuelno odlično izgledale na sceni. Ipak, morao je nešto da dobaci svojim kolegama i ponovo zatražio reč.

- Zamolio bih Popovića da ne skače kao gumeni zec. Ja ne glasam ne obraćajući na ishod glasanja mojim kandidatima. Ima dva ali vredna. Popoviću, brini se malo i oko mojih kandidata - istakao je Stojković, a Popovića je najviše zanimalo zašto je naružio Sanelu i još joj dao glas.

- Ona je moja i imam prava da je kritikujem – odgovorio je Dragan, a Popović ljutito konstatovao:

- Ako si ti normalan… Ja bih za Sanelu glasao i volim što je dobila šest glasova, a da daš glas, a da je ovako naružiš, ma daj!

Printscreen RTV Pink
Snežana Đurišić i Dragan Stojković Bosanac

Bosanca je to izbacilo iz takta, te je upitao Sanelu kako je ona doživela njegovu kritiku, našta je odgovorila da je razumela da je samo pogrešan izbor pesama u pitanju.

- Sad ću ti reći nešto. Možda sam ja gumeni zec, ali ti si jedan plastični matorac - odbrusio je Saša Bosancu.

- Ona je moja i imam prava da je kritikujem – odgovorio je Stojković.

Printscreen RTV Pink
Saša Popović

Marija Šerifović se delimično složila sa Bosančevim mišljenjem. Ona je opravdala svoj glas za Sanelu za koju tvrdi da je u prethodnim krugovima za nijansu bila bolja.

- Meni je ovo bilo ili za 5:5 ili za 6:6. Sanela je dobila moj glas samo zato što znam da postoji jedna Sanela koja odlično peva, ali je ovo večeras bilo odsutno. Ali kvalitet treba podržati - istakao je Aleksandar Milić Mili.

Za kraj, reč su dobili mentorke koji su, uprkos kritikama, večeras bile ponosne na svoje kandidatkinje.

- Greškice se dešavaju, tu su da se ispravljaju. Hvala žiriju na podršci - rekla je Ceca, a Ana dodala:

- Meni je žao što jedan član žirija ne razume našu priču. Ja sam kriva što joj nisam odredila pravi tonalitet u drugoj pesmi. Sara je divan umetnik i sve pohvale za nju.

Printscreen RTV Pink
Ana Bekuta i Dragan Stojković Bosanac

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike