„Bekuta mi je toliko išla na živce..." Bosanac otkriva u koju njenu pesmu nije verovao, pa šta je i namerno uradio samo da ne uspe!

26.02.2023

09:40

0

Foršpil koji je tada napravio i danas ne zna da odsvira

„Bekuta mi je toliko išla na živce..." Bosanac otkriva u koju njenu pesmu nije verovao, pa šta je i namerno uradio samo da ne uspe!
Dragan Stojković Bosanac - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Dragan Stojković Bosanac prisetio se dana kada mu je Ana Bekuta, koleginica sa scene i iz žirija „Zvezda Granda", išla na živce. Naime, u izvesnu njenu pesmu nije verovao, otkrio je on gostujući u jednoj emisiji, a ima i šta je namerno uradio samo da ista ne postane hit.

Ipak, dogodilo se upravo suprotno.

„Bio sam nakrivo nasađen..."

- Ima jedna pesma koja je postala hit, a meni je Ana Bekuta toliko išla na živce kada je došla i rekla: „E, ovo je prava pesma!“ Bio sam nakrivo nasađen u tom trenutku i napravim uvod za pesmu, takozvani foršpil, da ga ja sada ne znam odsvirati. Samo da ga zakukuljim, da ne postane hit. Obično biva: „Daj napravi taj uvod da svi mogu da odsviraju“ – pričao je Bosanac u „Zvezde Granda Specijalu", otkrivši zatim da se radi o čuvenoj numeri „Rano moja".

Onda, objasnio je za gledaoce kako stvari u studiju stoje, pa podelio i svoju devizu.

- Jedna pesma, jedan termin. To i danas radim. Ja produciram pesme onako kako bih ja voleo da pevam i mogu sve da otpevam samo u falsetu i uradim dobru pripremu. Pevač, kada dođe u studio, on je spreman. Ali počinje zamor. Sećam se kada smo snimali prvu ploču Bekuti, došla je „napucana“, ja kažem: „Pusti je da otpeva celu ploču, pa ćemo sutra nastaviti“. Kada je Ana završila i pitala da li smo završili, ja kažem: „Gotovo, za danas“. I posle smo snimali osam pesama, osam dana – kazao je Stojković u pomenutoj emisiji.

Ana Bekuta, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike