Tanja Savić je sa sinovima ovako provodila Vaskrs i u Australiji! Farba se po 50 jaja: Pevačica najveselija!

16.04.2023

00:20

1

Deca iz komšiluka im se rado pridruže

Tanja Savić je sa sinovima ovako provodila Vaskrs i u Australiji! Farba se po 50 jaja: Pevačica najveselija!
Tanja Savić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tanja Savić ispričala je kako u rodnom Radincu skriva ofarbana jaja po dvorištu, pa ih za Vaskrs njeni naslednici Đorđe i Maksim traže, baš kao što su to radili i dok su boravili u Australiji. Dečacima se deca iz komšiluka rado pridruže, ali pevačica tvrdi - da je ona ta koja je najveselija. 

- Vaskrs uvek provodim kod kuće s porodicom, obožavamo da farbamo jaja i onda ih sakrijem svuda po dvorištu, pa ih moji dečaci i deca iz komšiluka traže. To smo radili dok smo bili u Australiji, pa smo nastavili i u Srbiji. Sinovi se ne ljute kada izgube u kucanju jaja, znaju da je to samo igra. Ofarbamo 50 jaja, pa imamo mnogo za kuckanje. Ipak, ja se najviše radujem kad pobedim - rekla je Tanja za „Informer", pa nastavila o tome kako joj je ovo drugi Vaskrs zaredom koji provodi sa najmlađima, otkako je uspela da ih vrati u Srbiju pošto ih je njen bivši suprug, prema i ondašnjim napisima, bez njenog znanja odveo u Australiju. 

„Vreme koje provodimo zajedno nema cenu!"

- Ovo je drugi Vaskrs otkad sam sinove dobila nazad i podjednako je lep kao i prošli. Vreme koje provodimo zajedno je neprocenjivo, mnogo smo srećni - naglasila je ona, koja je ovaj praznik uvek mnogo volela.   

Tanja Savić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Vaskrs pamtim po tome što sam već u sedam ujutru izlazila napolje sa sestrom i sa drugaricama igrala lastiš. Oblačili smo nove stvari, koje nam je majka obavezno za praznik kupovala. Posle smo išli po komšiluku i kuckali se. To su bili dani puni osmeha, radosti i igre - seća se pevačica, koja i nakon turbulentnog razvoda veruje u ljubav.  

- Nisam izgubila veru u ljubav. Ipak, teško je danas naći pravog muškarca. Trebalo bi mi baš mnogo da bih pustila nekog u život, pogotovo zbog dece. Onaj ko bude ušao u moj život, morao bi da bude poseban - zaključila je za pomenute medije Savićeva. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike