„Vidim sebe kao predstavnika Srbije na Evroviziji, jednog dana!" Princ od Vranje, bez lažne skromnosti: Ja bih tamo „pokidao"!

02.05.2023

20:25

1

Ovogodišnjem svakako želi puno sreće i za njega ima samo reči hvale

„Vidim sebe kao predstavnika Srbije na Evroviziji, jednog dana!" Princ od Vranje, bez lažne skromnosti: Ja bih tamo „pokidao"!
Stefan Zdravković Princ - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Stefan Zdravković, poznat i kao Princ od Vranje, gostujući u jednoj emisiji istakao je kako ovogodišnjem predstavniku Srbije na „Evrosongu", Luki Ivanoviću, želi izuzetno visok plasman.

Sa druge strane, ne odustaje od svog sna - da i sam ode u zapeva u ime naše zemlje na ovom prestižnom muzičkom takmičenju, jer smatra da bi „pokidao" nastup i ostao urezan u sećanju publike.

Luka Ivanović, Luk Blek  Amir Hamzagic/ATAImages
 

- Želim mu (Luku Bleku) da se plasira u top pet! Mislim da ima zaista sjajan nastup i da je u skladu sa ovogodišnjom „Evrovizijom". Ima dosta šokantnih i drugačijih nastupa, kao recimo benda „Let 3" iz Hrvatske. Zatim Finska ima zanimljiv nastup... Ima veliku konkurenciju, ali ja mu želim top pet - kazao je u „Pulsu Srbije" Princ, pa dodao kako veruje da njega uloga predstavnika tek čeka.

- Bez ikakve diplomatije, mislim da bih „pokidao" taj nastup i da bih ostao urezan u pamćenju ljudi. Siguran sam da bih dao maksimum i svu svoju životnu energiju bih uložio u to - naglasio je u pomenutoj emisiji, pa zaključio rečima:

„Ne odustajem!"

- Ne bežim od toga i sigurno vidim sebe kao predstavnika Srbije na „Evroviziji" jednog dana. Ne odustajem od toga. Ovo je bila super priča zato što mi je otvorila vrata u Srbiji i regionu. Već radim na tome sa svojim saradnicima - otkrio je on.

Stefan Zdravković, Princ od Vranje  24sedam/Ivan Mitić
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike