Ceca otkrila kako je reagovala kad joj je Anastasija saopštila da je trudna: Ona nije razmažena, samo malo više spava nego obično

28.04.2023

08:55

0

Pevačica jedva čeka da dođe treće unuče

Ceca otkrila kako je reagovala kad joj je Anastasija saopštila da je trudna: Ona nije razmažena, samo malo više spava nego obično
Anastasija i Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja. Ona je u četvrtom mesecu trudnoće, a lepe vesti su obradovale porodicu Ražnatović. 

Kako je Anastasija već nekoliko meseci u Španiji, majki Ceci Ražnatović je radosne vesti saopštila putem video-poziva.

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

- Kada mi je Anastasija preko video-poziva saopštila da čekam i treće unuče, bila sam presrećna. Ta vest za mene nije bio šok, već prelepo iznenađenje. Ovo je veliki blagoslov od Boga za čitavu porodicu. Tasa se sada sjajno oseća, nije razmažena, samo malo više spava nego obično, ali to je normalno - rekla je Ceca u "Ceca Show".

ATAImages/Antonio Ahel
Anastasija i Ceca Ražnatović

Podsetimo, Anastasija i Nemanja će obaviti građansko venčanje pred užim krugom prijatelja obaviti u Sevilji u julu, dok će se crkveno i svadbeno slavlje odigrati naredne godine. Pevačica će se poroditi u Španiji, kako bi devojčica dobila njihovo državljanstvo. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike