Naša poznata glumica će biti kuma Anastasiji Ražnatović na venčanju: Već ju je posećivala u Sevilji kod Gudelja! (FOTO)

27.04.2023

20:03

2

Završila je dva fakulteta, a znaju se od 12. godine

Naša poznata glumica će biti kuma Anastasiji Ražnatović na venčanju: Već ju je posećivala u Sevilji kod Gudelja! (FOTO)
Anastasija Ražnatović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Danas je kao bomba odjeknula vest da je Cecina ćerka, Anastasija Ražnatović trudna sa svojim izabranikom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

Anastasija je u četvrtom mesecu trudnoće i nosi devojčicu koja će biti njeno prvo dete, a ujedno i prva unuka Cece Ražnatović, koja je nakon dva unuka presrećna zbog još jedne prinove u porodici.

Budući da je Ražnatovićeva u blagoslovenom stanju, svi se pitaju da li će uslediti venčanje sa Nemanjom i ko će joj biti kuma na istom.

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Anastasija je jednom prilikom i otkrila ko joj je kuma, a reč je o njenoj dugogodišnjoj najboljoj drugarici, mladoj glumici Tari Milutinović.

Tara je posećivala Nemanju i Anastasiju u Sevilji, a Ražnatovićeva je ovako pričala o njihovom prijateljstvu.

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - ispričala je pevačica jednom prilikom u emisiji "Nedeljno popodne" nakon što je njena prijateljica Tara otkrila da je Anastasija stavila ceo svoj život na pauzu dve nedelje kako bi ga posvetila isključivo njoj nakon što je saznala da se zarazila koronavirusom.

Mlada Tara se nedavno po prvi put pojavila na filmskom platnu. Ipak, ono što retko ko zna jeste činjenica da je Tara unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića, a završila je čak dva fakulteta.

Prvo je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, a shvativši da je, ipak, gluma ono u čemu se najviše pronoalazi, završila je i Fakultet savremene umetnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike