Na pragu je da se uda, ali joj se sviđa Biković! Tamara Milutinović: Ubiće me verenik!

05.04.2023

11:34

0

Još dve njene koleginice su ranije rekle da im je glumac lep

Na pragu je da se uda, ali joj se sviđa Biković! Tamara Milutinović: Ubiće me verenik!
Tamara Milutinović - Copyright ATAImages/M. M.

Pevačica Tamara Milutinović rekla je da će se uskoro udati za fudbalera Darka Jevtića, s kojim se prošle godine verila, a sada je otkrila ko joj je dobar frajer sa javne scene. 

Ona je u emisiji "Amidži šou" govorila i o onome šta planira u budućnosti, te navela da će "ubiti verenik" što priča o drugim muškarcima.

Instagram printscreen/tamaramilutinovic
Darko Jevtić i Tamara Milutinović

- Ubiće me verenik! Nemanja Stevanović, moj mnogo dobar prijatelj i Miloš Biković, za njega će mi opriostiti. Najlakše je reći Miloš Biković - poručila je Tamara i zatim nastavila da priča o venčanju koje je već zakazano.

- Mi smo se odlučili da ćemo napraviti jedno malo venčanje za naše odabrane prijatelje i rodbinu koje će biti onako u uskom krugu, to će biti uskoro i to je samo opštinsko venčanje. Sledeće godine nas očekuje jedna velika svadba za sve naše prijatelje, saradnike, porodicu i familiju - ispričala je ranije pevačica, a zatim i dodala:

- Prosto, odlučili smo da ne čekamo, čuli smo i neka ta pravila da kada se veri ne sme da se čeka više od godinu dana, a nama je svadba pala za malo više od godinu dana, pa će tako biti prvo opštinsko venčanje za našu porodicu, a onda velika svadba.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miloš Biković

Podsetimo, i Aleksandra Mladenović jednom prilikom je rekla za 24sedam da joj se sviđa Miloš Biković, a isto njega kao selebriti simpatiju navela je jednom prilikom i Milica Pavlović. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike