Vojaž se požalio da nije dobrog zdravlja: Sve se pogoršava i sve sam slabiji (FOTO)

27.04.2023

15:09

0

Treper je morao da otkaže koncert

Vojaž se požalio da nije dobrog zdravlja: Sve se pogoršava i sve sam slabiji (FOTO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Treper Mihajlo Veruović Vojaž obratio se fanovima na Instagramu ističući da je danima unazad lošeg zdravstvenog stanja, da čeka analzile lekara, te da je primoran da otkaže zakazani koncert u Sarajevu.

Instagram printscreen/voyage.mp3
Vojaž se ne oseća dobro

 

- Braćo i sestre, upućeni ste u moje zdravstveno stanje u poslednjih par nedelja koje stvarno nije dobro. Iz nekog razloga ne ide na bolje i pogoršava se. Sve mi je gore i sve sam slabiji. Čekam konsultaciju doktora i analize. Iz tog razloga sam primoran da otkažem veliki koncert u Sarajevu ove nedelje. Znate da bih došao i kad mi je loše, ali ovo je veći nivo koji ne mogu da izdržim - napisao je Vojaži i dodao da će njegovi obožavatelji uskoro imati priliku da ga ponovo slušaju: 

- Dobre vesti su što će se termin novog koncerta u Sarajevu uskoro objaviti. Novac za već kupljene karte ćete moći da vratite. Izvinjavam se svima i obećavam da će Zetra dobiti isti šou kao i Mejdan, čim budem zdravstveno sposoban za to. Voli vas Vojaž. Hvala na razumevanju - napisao je reper u obraćanju na Instagramu.

Podsetimo, Vojaž je stekao enormnu popularnost među mlađom populacijom, a cena nastupa popularnog trepera je u rangu velikih muzičkih zvezda.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike