Vojaž se latio mikrofona na proslavi punoletstva Helene Ocokoljić! Tetka Ceca igra, ne staje (FOTO/VIDEO)

09.04.2023

22:25

0

Pevačicina sestričina u najlepšem okruženju slavi svoj 18. rođendan

Vojaž se latio mikrofona na proslavi punoletstva Helene Ocokoljić! Tetka Ceca igra, ne staje (FOTO/VIDEO)
Mihajlo Veruović Vojaž - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Helena Ocokoljić, sestričina Cece Ražnatović, večeras u jednom poznatom restoranu proslavlja svoj 18. rođendan. Trenutno, sudeći po objavama prijatelja na Instagramu, goste zabavlja Mihajlo Veruović Vojaž, a poznata tetka - među najveselijim joj je gostima.

Uz hit „La la la" mladog trepera nije stajala, kao i kada se orila njegova „Pleši".

Tetka Ceca je bila najveselija, te je prva skočila da igra uz Vojaževe pesme, a u videu u nastavku teksta možete pogledati kako se veselila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Samo se osvrnete i setite se kad je bila beba, kako je rasla, bila nevaljala (smeh) Ali, ceo dan smo pod pozitivnim uzbuđenjem i nadam se da ćemo imati super žurku - rekla je po dolasku ona za okupljene medije, među kojima je bila i 24sedam.

Očito, sve ide po planu i zvanice se ludo provode sa članovima porodica Ocokoljić i Ražnatović, koji svakako važe za velike domaćine.

Prema planu proslave prikazanom u okviru „Ceca show-a", na ovo punoletstvo pozvano je oko 150 ljudi. Heleninoj mami Lidiji bilo je i veoma važno da za sve budu pripremljeni kako posni, tako i mrsni specijaliteti, a čitav jedan sto ispunjen je samo zaslađenjima.

Večeras, Ocokoljići na čelu sa slavljenicom prvi su se pojavili, pa su zajedno dočekivali brojne zavnice, kako i dolikuje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike