„To što sam igrala uz pesme Vojaža i Nućija..." Ceca o provodu na punoletstvu sestričine Helene Ocokoljić! (FOTO)

20.04.2023

20:25

0

Iako se ona bavi potpuno drugačijom muzikom, njihova joj i te kako prija

„To što sam igrala uz pesme Vojaža i Nućija..." Ceca o provodu na punoletstvu sestričine Helene Ocokoljić! (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen ,,Ceca show", Blic TV

Još se priča o tome kako je Ceca Ražnatović na proslavi 18. rođendana sestričine Helene Ocokoljić igrala i pevala dok su okupljene zabavljali Mihajlo Veruović Vojaž, kao i Nući, kom pravo ime glasi Igor Panić. U okviru dokumentarno-igranog programa „Ceca show" koji se prikazuje na televiziji „Blic", pevačica je ispričala da joj se njihova muzika veoma dopada i uprkos tome što se ona bavi totalno drugačijom.

- To što sam igrala uz pesme Vojaža i Nućija ne znači da razmišljam da radim nešto u tom pravcu. Prija mi njihova energija i muzika, opušta me. Nema veze što se ja bavim potpuno drugačijom, ja volim da čujem sve što je dobro i što ima energije - naglasila je, pa dodala:

- Kod mene ne postoji ovakva ili onakva muzika, samo koja prija ili ne prija ušima. Nekome se nešto sviđa, nekome ne. Meni se njihova muzika dopada - iskrena je bila Ceca.

Nedavno, inače, u okviru istog šoua dotakla se svoje pesme za koju jedva čeka da „ugleda svetlost dana".

- Jako sam motivisana da sklopim album i što ću konačno snimiti jednu pesmu koja mi se jako sviđa i koju već dugo imam kod sebe, ali nisam stigla da je uradim od silnih obaveza. Dobila sam pesmu pre tri godine, dopala mi se i ja sam je odmah kupila. Čekala sam da kupim još nekoliko, da sklopim album, ali desilo se sve što se desilo sa Marinom i, nismo to tada realizovali - kazala je tada pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike