Ne prihvatam da sam ostarila! Dragana Mićalović iznenadila: Žena treba da plati prvo piće na dejtu!

25.04.2023

14:17

0

Pričala je i o upoznavanju sa Čolom

Ne prihvatam da sam ostarila! Dragana Mićalović iznenadila: Žena treba da plati prvo piće na dejtu!
Dragana Mićalović - Copyright instagram printscreen/hipokampelefentokamela

Glumica Dragana Mićalović nedavno je prvi put upoznala Zdravka Čolića, a ubrzo je otkrila i utiske o tom susretu.

Ona je objavila fotografije sa Čolom na svom Instagram profilu, te se pohvalila i poklonom koji je od njega dobila - omiljenu ploču "Ti si mi u krvi".

instagram printscreen/hipokampelefentokamela
Zdravko Čolić i Dragana Mićalović

- Verujte u svoje snove! Jedna od mojih najvećih želja iz detinjstva jeste upoznavanje sa velikim Zdravkom Čolićem. Prva i najdraža ploča koju sam imala jeste "Ti si mi u krvi". Dobih i ploču i autogram i poznanstvo! Hvala - napisala je glumica, a sada je ispričala i kako je došlo do njihovog susreta u kafani. 

instagram printscreen/hipokampelefentokamela
Poklon od Zdravka Čolića

– Skoro mi se ostvarila želja da upoznam Čolu, i da mu priđem i da se slikam sa njim. Nemam šta puno da vam kažem o tom susretu, osim da me je prepoznao, bila sam srećna što zna da postojim – kroz osmeh je rekla Dragana, a onda odgovorila na pitanje da li voli da izlazi.

– Ne prihvatam da sam ostarila, nego ustajem rano za snimanja i za mene je idealno da se izađe ranije, to mi najviše prija. Igram u nekoliko predstava, snimamo i dalje “Igru sudbine”, jeste naporno, nemam privatni život, ali je to za ovaj period okej. Ni za ljubav nemam vremena – tvrdi ona, a onda iznenadila stavom o prvom izasku sa muškarcem, ko treba da plati piće. 

 – Žena, ali mislim da je to najnebitnija stvar. Dejt ne mora biti ni u kafiću, nego recimo na šetalištu. Ne sećam se da li sam nekada prva prišla muškarcu – pokušavala je da se priseti Mićalovićeva.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike