Retro motivi i romantika! Ovako izgleda porodična idila u kući Stevana Pialea: Sve je super, ali njega muči veliki problem (FOTO)

26.01.2023

12:50

0

On je objavio i fotografiju bebe Kate

Retro motivi i romantika! Ovako izgleda porodična idila u kući Stevana Pialea: Sve je super, ali njega muči veliki problem (FOTO)
Stevan Piale - Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Una i Stevan Piale dobili su drugo dete ove godine, na Božić, a sada je glumac u proširenom izdanju pokazao delić stana i porodične atmosfere.

Bračni par ima dve ćerke - Rosu i Katu, a po svemu sudeći u kući imaju dosta razonode, dok je beba još mirna. 

Una se sa starijom devojčicom igra, gledaju crtane filmove, a svu idilu upotpunjuje njihov enterijer koji su opremili romantično i sa stilom.

Glumac je podelio nekoliko fotografija gde se vidi da uživaju, ali ako je suditi samo prema onome što je napisao, trenutno ima i jedan zdravstveni problem.

- Malo atmosferice dok mi pesak seče bubrege, organizam i dušu - napisao je glumac uz video supruge koja drži Rosu, dok beba leži pored. 

Njihov stan, tačnije dnevni boravak i kuhinja, opremljeni su u zelenim tonovima, sa retro motivima jarkih boja, te preovladavaju i ćilimi i umetničke slike.

Ipak, u fokusu je najmlađi član porodice, jer je Stevan prvi put objavio fotografiju Kate otkako je izašla iz porodilišta. 

- Zove se Tigar - našalio se popularni glumac iz serije "Igra sudbine".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike